Başkaları elbet bunu değerlendircek,belki yönetim kendi elleriyle bir taraftar grubu kurup kapalıyı ele geçirecektir kim bilir ? Hiç bir takım yönetimi kendisini eleştiren taraftar gurbu istemez.
Mesela genç f5'liler yönetimle kavgalıdır,Esenler gurubu ise yönetimle içli dışlıdır,birde maratondakiler.
Şampiyonlar ligi maçında dahi bu iki taraftar grubu birbirini yemişti,silahlar ateşlenmişti stadta.
Yönetim esenlere bedava bilet veriyor,yer olarak genç fblilerin olduğu yere yerleştiriyor.Tabi amaç genç fblileri yıpratmak (çokta umurumda)
Galatasaray'da da oldu aynısı.Kapalının göbeğinde 'yürüyedur' adlı bir grup fırlamıştı,sonradan anlaşıldı ki bu grubu yönetim kurmuş.O zamanlarda uA ile yönetim arasında büyük çekişme vardı,hatta yönetimin aldığı karar ile pankart asmak yasaklanmıştı stadta.Tabi uA bu yeni grubu yedi bitirdi.Kendisinden başka gruplara izin vermiyor statta ayrım-gayrım kavga-dövüş olmasın diye.Sonradan yönetim ile aralarını düzettiler.En sorunsuz takım Gs şuanda.
Bjk kapalısı boş kalmıcak elbet ama büyük sorunlara gebe şimdiden,yönetim bir grup kurar ve oraya yerleştirirse eski çarşılılar ile yeni kurulacak grup ile kavga yaşanacak.Tabi asya kartalları veya karagümrük grubu arasındada çekişme yaşanacak.
Hayırlı mı oldu yoksa hayırsız bir karar mı bunu zaman gösterecek.Tabi kapatılıp kapatılmaması benim için çokta tın

Kafayı yemişler rant sağlamak için birbirine düşer ve insan ölümleri gerçekleşirse ortaya büyük sorun çıkacak.Sadece bjk'yi değil tüm takım ve taraftar gruplarını etkilicek bu olay.
Geçmiş olsun şimdiden :-*