Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-30-2008, 18:17   #13
Kullanıcı Adı
hiperaktif
Standart Gitmek Ne Garip Şey Ömer

Sevgili Dostum Ömer

Yazıyorum yanıt alamıyorum seviyorum sevilmiyorum neyleyim böyle sevgiyi neyleyim böyle yazgıyı. Kayıplarımı görmemek için gözlerimi kapasamda görüyorum. Görüyorum işte Ömer . Ulaşılmadık neyimiz kaldıki dokunulmadık hangi düşümüz yıkılmadık hangi hayalimiz yarına dönük hangi umudumuz kaldı. Lanet olsun anlamıyorum şu hayatı şu yapıyı şu insanları aslıan bakarsan ben kendimi anlamıyorum. Ben aslında kaybedebilmeyi kaybedmeyi anlamıyorum. Lanet olsun yoruldum artık gidmeler için mücadele etmekten. Yoruldum artık be Ömer hiç birini dost saymazken dostummuş gib davranmaktan. Yoruldum artık . Kayıplarım desemde giden hep ben oldum o otogardan bu ne iştir be Ömer ne iştir bu gitmek ne iştir bu kaybetmek hep gitsemde hep kaybetsemde işte işte bir bu duyguyu çözemedim . Kim kaybetti kim gitti işte bu gönlüm bunun cevabını bir türlü veremiyor. Mücadele etmiyorum artık rügara kapılmış bir dal gibiyim yarın nerdeyim bilmiyorum. Ah ulan Ömer gitmek ne garip bir duygu gözlerimden aksada yaşlar gönlümdende akıtamatıktan sonra neyleyim o boş gözyaşlarını dilim unuttu desede gönlüm silmedikçe silemedikçe defterden neyleyim be Ömer o başıboş lafları. Yine gidiyorum hayı Ömer gitmek zorunda bırakılıyorum yine kaybetmek yine yalnızlaşmak zorunda bırakılıyorum. Tam alıştım derken tam sevmeye başlarken gidiyorum. Gitmek istemesemde bırakamasamda gitmek zorundayım beni zaten böyle diile getiren ülkeme insanlarına isyan ettiren neki gitmek zorunda bırakılmak değilmiki. Evet öyle yine arkamda bir yığın söylenmemiş söz yine arkamda bir yığın yarım kalmış aşk kırıntıları bırakarak gidiyorum inan Ömer inan gözüm hep arkamda kaldı Kalmasa kalmasa ben nasıl sana yazarımki zaten avutamıyorum yüreğimi avutamıyorum kaybettiklerim karşısında ve yine gidiyorum ben şimdi ona ne diyeceğim nediyeceğim Ömer Gidiyorum ülkemi terketmiyorum elbet yine ülkem içinde başka bir yere gitmek zorunda bırakılıyorum yine gidyorum yine yalnızlığın anhatarları va elimde yine gidiyorum daha eski gitmelerimin hesabını veremeden yireğime yine gidyorum Ben nasıl isyan etmem etmemki kadere hayata nasıl be Ömer nasıl.