Suçsuz ama KAPATILACAK!
Dünya gerçeklerine kapalı olma zihniyeti geride kaldı. Bu zaviyeden bakıldığında Başbakanımızın Yahudi ve Çin gerçeğine muhalif söylem beklemen senin korteks sorunun olsa gerek. Bence devlet adamlığı zihniyeti kişisel inhirafları ve de ferdi, fevri çıkışları kaldırmaz. Ülken adına yaşıyorsan bunlara kapalı olman gerek ...
Gerçeği söylemek başka, söylediklerine hayaran olmak başkadır. Parantez içi seni bağlar. ben o söylemden söylediği anlamıyorum. BOP' a gelince de BOP senaristlerinin üzerinde ısrar ettiği bir gerçek. Ya içe kapanır bu gerçeğin sonuçlarına katlanırsın. Ya da aktif rol oynar - vazgeçilmezliğin ile- şekillendirici olursun. Biz 2. şıkkı benimsedik.
Bölünmez bütünlük kavramını Irak içinde söyledik biz ... Bu da dış siyasetin tutarlılığının ifadesi olsa gerek. benzerliği kavrayabilme sana kalmış ...
diyaloğa gelince teslimiyetin ve de temsiliyetin tam ise, Hakk' ı temsil ediyorsan neden korkarsun açıklarmısın bana ...kendine güvenmeyen paronoya üretir, bununda tezahürünü yansıtır. Biz Hakk' tan aldığımız güç ile bun aştık. Savundukların hakk ise susmakda vebal niteliği taşır.
sevgilerimle ...
|