Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-09-2007, 10:00   #6
Kullanıcı Adı
Mu-Alim
Standart Meclis Başkanı Köksal Toptan
Tartışma ikili bir hal almış ama ben de bir şey söylemek istiyorum...
%47 oy aldı AK Parti malumunuz..
Sizce sizin ( R.T.E ) gibi düşünenler oy verseydi sadece AK Parti'ye yüzde kaç alırdık?
Sizin yaptığınız siyaset,savunduğunuz görüş Saadet Partisi'ninkine benziyor.Onun da bu zihniyetle ne kadar itibar gördüğünü hepimiz izledik..
Diğer yandan MB CB ve BB için pazarlık yapıldığını iddia ediyorsun..Herkes 22 temmuz seçimlerinde bu kadar yüksek oy almasının önemli sebeplerinden bir tanesi de CB sürecidir,a benim güzel kardeşim,sorarım sana,AK Parti o süreçte daha senin tabirinle "ılımlı" bir duruş sergileseydi böyle mi olurdu??
Sence de o süreçte gösterdiğimiz katı ve kendini bilen duruş sayesinde bu kadar saygın değil mi bizim partimiz?
Bir de şöyle bir durum var;
başörtüsü konusunda onlar kapalıya nasıl karşıysa ben de açığa karşıyım diyorsun..Eyvallah..
Ya güzel kardeşim,şöyle bir etrafına bakar mısın,yakınlarına akrabalarına,yani bir şekilde az da olsa üzerinde sorumluluğun olan insanlara..Eğer başı açık bir hanımefendi yoksa diyeceğim bir şey yok..Amenna..
Ama varsa eğer bir tane de olsa bence senin yaptığın sadece slogan atmaktır diye düşünürüm...
Mu-Alim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla