06-02-2008, 16:30
|
|
|
Kanallar ve Dizilerin Reytingi
Alıntı:
yalçın Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
FiNDuK_GuSeLi Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
yalçın Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
FiNDuK_GuSeLi Nickli Üyeden Alıntı
Valla dizi bakımından Kanal D birinci seciyorum bende yayınlanan dizilerini harika buluyorum. . .
Show Tv yide herhalde kurtlar vadisi için seçmişlerdir yoksa bişey yok o kanalda ;)
|
Ah fındık güzeli sistemetik olarak dini değerlerimizi altüst edip senden benden aldığı güç ile karşımıza dikilen bir sermaye bloku için ben olsam tüketirken aklımın bir köşesine yayın kültürü yüzünden hem siyasi hem toplumsal bir enkaza ceviren bizleri , ve bizlerin boşlukları ile edindikleri güçler ile daha sağlam bir şekilde değerlerimizin üstüne üstüne gelmesine imkan sağladığımız kanallaro boykot etsek daha güzeli değilmi fındık güzeli
|
Haklısın ama işte nefis . . .
Valla aöf ye hazırlanmam lazımken cuma akşamı asi filmini izledim.Dayanamadım engel olamadım kendime çok güzel diziler sunmasın onlarda 
|
Zaten önçe yapımları ile his dünyamızı felc ediyorlar ,tepkisi felc olan bir neslin önüne her sundukları ile özlenen ve istenen bir prototip oluşturulması için bilinçlere el altından yaşam pompalıyorlar, ve bütün bunlar olurken hep nefis bakışlarımız bu perde arkasındaki senaryodan her daim uzak kalııyor , taki bu kokuşmuş modellerin sosyal hayattaki uzantıları kendi hayatımıza iliştiğinde değerlerimizin gerekliliği ortaya cıkıyor ama artık asimile olmuşuz, buna bile alışıyoruz diyerek geçiştirme kulvarına kayıyoruz , medya ayağı ile bütün evlere lahımlarını kusan başka bir araç yoktur , hem uygun olmayan yaşam bicimleri ile evimize kadar giriyor ve seneler sonra akıl ve kortekste bıraktıkları miras ile yeni ve özlenem toplumun hayalini kuruyorlar. Bunlar olurken sen de bende maalesef , bu oyuna geliyoruz teşekkürler yorum için fınduk güzeli umarım beni yalnış anlamassın
|
estafurullah kardeşim sana hak veriyorum Tv evimizde öle yer etti ki onu baş köşemize yerleştiriyoruz oysa olmaması gereken şeyler. . .
|
|
|