Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-02-2008, 16:36   #5
Kullanıcı Adı
NuR-eFSaN
Standart İş başvurularında 'başörtüsü' krizi
Alıntı:
yalçın Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
FiNDuK_GuSeLi Nickli Üyeden Alıntı
Valla bende kariyer.netten bakıyorum bazen istemereyekte olsa resmimi koydum.İki defa kariyerden teklif aldım ama kapalı olduğu söleyince olumsuz sonuçlandı.

Şimdi kaldırdım resmımı Gecende de Türk ekonomı Bankasından aradılar gişe yetkili için görüşmeye gelmeyeceğimi belirrtim kapalı olduğum için...
İşte izlediğin ve nefsine hoş gelen diziler ile dayatılan hayata siz güç vermedinizmi , orada hayatından mutlu , ve kariyer sahipi bir başörtülü kişi hiç vakimi , olsa olsa bir hizmetci parcası litaratüründe izin verilen bir figür yada cahil konumunda olan bir figür , dediğimiz gibi öncelikle bu sistemin kırılması için tükettiğimiz her kulvarın niyetlerini bilmemiz lazım , böyle güçlü direnme felsefesine bizler güç taşıdığımızın farkında değiliz , senin değer bictiğine karşı herkes bir tepki olarak bu dizilerden uzaklaşşa bak bakalım dizi sermayesi aynı figürleri bir daha hayata geçirebiliyormu , bu gün hoşuna gidiyor diye dizilere ve içindekilere kendini teslim ediyorsun , şimdi başörtüsü için belli bir yerlere girerken karşılaştığın dirence kafa tutuyorsun senin benim pasifliğim ile güç kazanmış hatta güç kazandırmış olduklarımıza verdiğimiz tepki ne yaman bir çelişki değilm findık güzeli öncelikle bireylerin bilinçlenmesi gerekir . :-*
Evet ama şuan için dediğin seyın yapılması Çok zor bişey gibi geliyor
NuR-eFSaN isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla