Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-04-2008, 20:36   #7
Kullanıcı Adı
By_ÇAKIR
Standart İşte Tuncay Özkan'ın partisi
Alıntı:
info Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
temiz_kalp Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
By_ÇAKIR Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
temiz_kalp Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Yasin GÜNEŞ Nickli Üyeden Alıntı
Siyaset sahnesine bir ahlaksız solcu daha eklendi ne yazık ki..

Ahlak sahibi amerikan usagı olmaktan iyidir
Seni burada rezil ederim. Düşünmeden asla bir şey yazma!
Elinde hiç bir delil yok iken, başkalarından duyma laflarla, cehalet içindeki yorumlarla sakın böyle iftiralarda bulunma!

Amerika ile ilişkilerimiz olabilir o yalakalıktan değildir. Ticari bir politikadır. Onlar bizden talepte bulunur bizde onlardan. Unutmaki her ülke çıkarları için hareket eder. Bu hükümetin yalakalığı değildir. Bir anlaşmadır.

Üstteki mesajın ile ilgili belgelendirmen varsa gel. Gereken cevabı sana fazlasıyla veririm.

EyvAllah. Bu mesajım sert gelebilir. Başka yerde söyleyipte rezil olma diye böyle yazdım...

ırak savasında ölen musluman kardeslerimiz 4900 sorti inciriklten meclis kararı ile cıktı bu izin iktidar kimdi? Tabi sen diyebilirsin ekonomi candan daha onemlidir Muslumanlar ölebilir

çakır böyle bir şey dememiş. Ben bir soru soracağım. SAV DİYE BİRİ VAR DEĞİL Mİ? Peygamberimiz yerine, (HZ. [başına eklemeden]) sanki arkadaşıymış gibi "Muhammet" demek, "Para kaptırma, Ne yapacaksın hac'da" demeği cesaret eden, alay edercesine konuşan kişinin bulunduğu parti, yeri geldi Baş Örtülü kardeşlerimi, ablalarımı, analarını seçim kürsilerinden kullanmadımı, Ve Baş örtüsü serbest diye yasa çıktığında ortalığı karıştıran parti Tuncay Özkanın desteklediği CHP değil miydi ? Böyle bir şerefsizlere oy vereceğime ölürüm!(CHP,TÖZKAN)
Ve ekliyorum Telekulak dalgasına gündemi değiştirmeye çalıştınız. Değiştide. Ama ben, ailem, komşularım, arkadaşlarım Savın o sözlerini unutmadık unutmayacağız. Dersi sandıkta tüm gücümüzle vereceğiz!...

Allah'ın naleti Müslümanları kullanan ve sonra onlarla, inançlarıyla alay edercesine konuşan kişi ve kişilerin üzerinde olsun!
Az kaldı Dersi yine vereceğiz. Ben oyumu kullanacağım,