belki teror bitirmek icin atılan bir adımdı ama bize hediye olarak kurdistan ve daha büyük bir kürt sorunu cıkardılar Saddam zamanında kuzey ıraka kendi ulkemiz gibi girip cıkıyorduk.
Savas bitemezki dostum elin gavuru ulkeni isgal etmis nasıl bitsin bu savas? Ulken isgal altında iken cuma namazı bile kılamıyorsun Dinimiz ne guzel degilmi?
Git diyor önce ülkeni kurtar senin yerin cephe diyor?
Zaten o lanet amerikalıların hapishanede insanları köpek gibi baglamasından tecavuz olaylarından sonra sen teslim olurmusun amerikalıya yoksa canımı veririm mi dersin?
ırak da savas bitmez taki abd cıkana kadar
Alıntı:
Camii bombolama olayına gelince ABD'nin allah belasını versin diyorum. Ben ABD'yi kollamıyorum. Türkiye'nin neden o antlaşmayı meclisten geçirmesi, geçirmek zorunda kaldığını anlatma çabası içerisindeydim. Fakat şuan anlatamıyorum, elimin ucuna söylemek istediklerim gelmiyor.
|
Allah belasını versin diyorum bende ne diyeyim ne gelir elimizden gidip mucahit olmak lazım yada Allah dan yardım dilemek. Ekonomimiz borc batagında kukla uydu gibi olmusuz o kararın cıkmasının sebebi bu tam bagımsız degiliz
Haksızmıyım?