En İyi Aktif Üye: Dolunay Kadim, Bir Başka, Ümmü Seleme, Engineer, Tayyipleyiz, Politikacı, Demokrat, Alemdar, Berika, Kamusalmışş, Yalçın, Akkparti, Abrek, RDönmezs, Cartman, YavuzSultanSelim
En İyi Yardımsever Üye: Akkparti, Bir Baska, Acizane44, Ümmü Seleme, AkGençlik56, Enfal
En İyi Ciddi Üye: Alemdar, Yalçın, SelinAy, Feyza, Semm, Kemalist59, Berika, Necip Fazıl, Lügat, Ümitli Bekleyiş
En İyi Şair Üye: Nazende, Ayşe Berra, Sümeyra
En İyi Çok Rastladığınız Üye: Tayyipleyiz, Alemdar, Demokrat, Engineer, Yalçın, Politikacı, Bir Başka, Ümmü Seleme, Berika, Türkiye için Akparti, Kamusalmışş, Cartman, Akkparti, Acizane44, Kayısı Kentli44, Efser, Çilik, Hıfz-ı Lisan, Abrek, Akgençlik56, Hakan Cantürk, Duyguseli, SelinAy, Nazende, Feyza, Dildade, Kemalis59, Necip Fazıl, Kemalis59, Finduk Guseli, Nusret, Asimov, Özgün Genç, Gönülden, Ümitli Bekleyiş, Hüdaverdi, Aşk-ı İlahi, Suskun Prenses, Kartaliçe, YavuzSultanSelim
En İyi Sevdiğiniz Üye: Hemen hemen herkes
En İyi Fanatik Üye: Akkparti, Özgün Genç, Demokrat, Hüdaverdi, Politikacı, Bir Başka, RDönmezs, Aşk-ı İlahi
En İyi Tatlı Başbelası üye: Ümmü Seleme, Politikacı, Bir Başka
En İyi Geveze Üye: Ümmü Seleme, Bir Başka :

:
En İyi Karizmatik Üye: Alemdar, Engineer
En İyi Kibar Üye: Yalçın, Acizane44, Akkparti, Ümmü Seleme, Politikacı, Bir Başka, Berika, Cartman, Akgenclik56, Efser, Çilik, Kemalist59, Ravza_Ruveyda, SelinAy, Vuslata Özlem, Ak Kelebek, Aşk-ı İlahi, Gönülden, Ümitli Bekleyiş, Feyza, Duyguseli, Dildade, YavuzSultanSelim
En İyi Komik Üye: Engineer, Demokrat (
Farklı kategoride komik olan: AkMehmet)
En İyi Daimi Üye: Dolunay Kadim
En İyi Paylaşımcı Üye: Berika, Ak Kelebek, SelinAy, Semm
En İyi Sinirli Üye: Alemdar
En İyi Kültürlü Üye: Alemdar, Tayyipleyiz, Kamusalmışş, Engineer, Demokrat, Yalçın, Semm, Necip Fazıl, Lügat, Benide_Kapatın, Kemalis59, Cartman, Kardelen007
En İyi Sabırlı Üye: Yalçın, Dolunay Kadim
En İyi İmza: Acizane44, Berika
En İyi Nick: Kayısı Kentli 44
En Muhalefet üye: RikoPaşa, H. Yabgu
En iyi en küçük üye: AkMehmet
(Unuttuklarım muhakkak vardır. Onlardan şimdiden özür dilerim. Murat Kurt gibi çok sevdiğim birkaç ismi ise bu ay göremediğim için listeye eklemedim. İlerleyen günlerde eklemeler yapabilirim. Hakkınızı helal edin.)