Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-05-2008, 17:15   #12
Kullanıcı Adı
Eşref
Standart ***Haziran Ayı İçin En'ler Başlamıştır.***
En İyi Aktif Üye: Dolunay Kadim, Bir Başka, Ümmü Seleme, Engineer, Tayyipleyiz, Politikacı, Demokrat, Alemdar, Berika, Kamusalmışş, Yalçın, Akkparti, Abrek, RDönmezs, Cartman, YavuzSultanSelim

En İyi Yardımsever Üye: Akkparti, Bir Baska, Acizane44, Ümmü Seleme, AkGençlik56, Enfal

En İyi Ciddi Üye: Alemdar, Yalçın, SelinAy, Feyza, Semm, Kemalist59, Berika, Necip Fazıl, Lügat, Ümitli Bekleyiş

En İyi Şair Üye: Nazende, Ayşe Berra, Sümeyra

En İyi Çok Rastladığınız Üye: Tayyipleyiz, Alemdar, Demokrat, Engineer, Yalçın, Politikacı, Bir Başka, Ümmü Seleme, Berika, Türkiye için Akparti, Kamusalmışş, Cartman, Akkparti, Acizane44, Kayısı Kentli44, Efser, Çilik, Hıfz-ı Lisan, Abrek, Akgençlik56, Hakan Cantürk, Duyguseli, SelinAy, Nazende, Feyza, Dildade, Kemalis59, Necip Fazıl, Kemalis59, Finduk Guseli, Nusret, Asimov, Özgün Genç, Gönülden, Ümitli Bekleyiş, Hüdaverdi, Aşk-ı İlahi, Suskun Prenses, Kartaliçe, YavuzSultanSelim

En İyi Sevdiğiniz Üye: Hemen hemen herkes

En İyi Fanatik Üye: Akkparti, Özgün Genç, Demokrat, Hüdaverdi, Politikacı, Bir Başka, RDönmezs, Aşk-ı İlahi

En İyi Tatlı Başbelası üye: Ümmü Seleme, Politikacı, Bir Başka

En İyi Geveze Üye: Ümmü Seleme, Bir Başka : :

En İyi Karizmatik Üye: Alemdar, Engineer

En İyi Kibar Üye: Yalçın, Acizane44, Akkparti, Ümmü Seleme, Politikacı, Bir Başka, Berika, Cartman, Akgenclik56, Efser, Çilik, Kemalist59, Ravza_Ruveyda, SelinAy, Vuslata Özlem, Ak Kelebek, Aşk-ı İlahi, Gönülden, Ümitli Bekleyiş, Feyza, Duyguseli, Dildade, YavuzSultanSelim

En İyi Komik Üye: Engineer, Demokrat (Farklı kategoride komik olan: AkMehmet)

En İyi Daimi Üye: Dolunay Kadim

En İyi Paylaşımcı Üye: Berika, Ak Kelebek, SelinAy, Semm

En İyi Sinirli Üye: Alemdar

En İyi Kültürlü Üye: Alemdar, Tayyipleyiz, Kamusalmışş, Engineer, Demokrat, Yalçın, Semm, Necip Fazıl, Lügat, Benide_Kapatın, Kemalis59, Cartman, Kardelen007

En İyi Sabırlı Üye: Yalçın, Dolunay Kadim

En İyi İmza: Acizane44, Berika

En İyi Nick: Kayısı Kentli 44

En Muhalefet üye: RikoPaşa, H. Yabgu

En iyi en küçük üye: AkMehmet

(Unuttuklarım muhakkak vardır. Onlardan şimdiden özür dilerim. Murat Kurt gibi çok sevdiğim birkaç ismi ise bu ay göremediğim için listeye eklemedim. İlerleyen günlerde eklemeler yapabilirim. Hakkınızı helal edin.)
Eşref isimli Üye şimdilik offline konumundadır