Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-06-2008, 10:37   #10
Kullanıcı Adı
Müntesip
Standart AK PARTİ'de Olağanüstü hal, yarın 15.00 da MYK toplanıyor
Alıntı:
rikopasa Nickli Üyeden Alıntı
O zaman o eleştirdiğim insanlardan ne farkım kalır ...

Bu arada ben laikliği öne çıkartmadım söylemek istediğim ; biz koruruz dedikleri bir şeyi onu yok etmek isteyen birşeyi destekleyerek nasıl koruyacak bazı arkadaşlar , burada bu genç arkadaşların yaşadığı paradoksmudur yoksa yapılan şey bir kandırmacamıdır ? ve bu iki seçeneğin dışında başka bir seçenekte yoktur.
İnsanlar çağın gerekliliklerine ve hayatlarının belli dönemlerine göre ögrendikleri bilgiler ışıgında değişim gösterirler.Aslında okuyan,araştıran,ögrenen her insan değişir ;) . Bence bizlerden değiştik diye utanmamızı bekleyeceğinize,kendinizin değişemediğine üzülün ! Bizler belki geçmişte çogunluk olmanın ve zulme ugramanın acısıyla bize bu zulmu edenlere karşılığını vereceğiz şeklinde filizlenirken bugün bize taş atanı gül ile karşılamanın daha insani oldugunu keşfettik.Soruyorum şimdi sizler neyi keşfettiniz ? Bunca sene,bu ülkenin her sıçrayısında paçalarına sarılıp geri çekmekten ne zaman vazgeçeceksiniz ? Bu halkı birtakım hassasiyetler üzerinden birbirine düşürmeyi ne zaman bırakacaksınız ? Bu ülkeye çok az faydanız olmasına rağmen,ülkeyi kimseyle hatta kenddi sahibi olan millet ile paylaşmaya ne zaman başlayacaksınız ? Ne zaman korkularınızdan sıyrılıp,ininizden çıkıp halkla ve HAKK'la beraber olup bu ülkeyi aydınlık günlere taşımak için çırpınacaksınız ? Öncelikle bunun cevabını verinde sonra arkadaşlarımızı eleştirmeye yeltenin ...Kendi kusurlarınızı düzeltinde sonra gelin burada millete öğütler verin !
Müntesip isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla