06-06-2008, 10:54
|
|
|
AK PARTİ'de Olağanüstü hal, yarın 15.00 da MYK toplanıyor
Alıntı:
rikopasa Nickli Üyeden Alıntı
kürek takımına saldırı , iki genci parkta ele ele oturuyorlar diye uyarma ... başka yerlerdende bu tip haberler geliyor başını örtmeyen nişanlısıyla evlenmeme başını ört baskısı ... bunun gibi bir çok örnek var , şimdi geleyim bunları neden anlattığıma ... işte bu tip baskılar , dini birilerinin dayatmaya çalışmaları olmasa başörtüsüde ,sarıkta , cübbede serbest olurdu bu ülkede ... çünkü o insanlar bazı insanlara öcü gibi gelmezdi. şimdi bana sakın öcü ne demek oluyor yok öyle birşey demeyin , bal gibide var böyle bir çekince.
|
Ben seni daha ciddi birisi sanıyordum ! Yanılmışım !
Sen gerçekten inanıyormusun yukarıda ki haberlere ? Son iki ayda 60'tan fazla yalan haberi cıkan gazetelerin haberlerini burada paylaşmak sığlığın alameti olsa gerek ! HAlbuki gerçek birçok haber var bu ülke'de,mesela sağlık karnesinde başörtülü diye tedavi edilmeyen başı açık fotografı gelmesi beklenirken vefat eden hanımlar var bu ülke'de ! Üniversite kapılarında en önemli hakları ellerinden alınanlar var bu ülkede,eşi başörtülü diye makamından alınanlar var bu ülkede bunlar oku biraz istersen, ÇÜnkü bunlar gerçek senin söylediklerin muhal ! Hatırlarmısın birtanesi de kızların bacaklarına şırıngayla kezzab sıkmıştı da sebebi bacaklarının açık olmasıydı ! Sonra ne oldu ? Meğersem adam hastaymış ! vs vs eğer sen hala böyle üfürükten haberlerle tartışıyorsan yolun açık olsun ;)
Sevgiyle kal !!!
|
|
|