Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-06-2008, 13:33   #34
Kullanıcı Adı
LüGaT
Standart O İDDİANAMEYİ ERGENEKON HAZIRLADI ! KAPATMA DAVASI TAMAMEN ERGENEKON ESERİ
Alıntı:
1.Bu ülkede askerlerin bir kısmı darbe girişiminde bulunmuş olsada bu operasyonların hedefi TSK olup tüm askerler hedeftedir.Bakın askerlerin isimlerine Büyükanıt,Bakın Başbuğ bir sonra ki genelkurmay başkanı da o olacak muhtemelen....

Hangi lisandan konuşuyorsun anlamadım. Askerler askeriyede darbeye ne zaman başladı.Tankları artık sokaklar yerine kışlada mı sergiliyorlar. Darbe sivil iniyatife karşı yapılır.

Alıntı:
Sadece hedef TSK değil diğer muhalif kurumlarda vardır.Cumhuriyet gazetesi imtiyaz sahibi İlhan Selçuk,ADD başkanı Şener Eruygur.....
Mesela bu adamlara böyle iftira atacağınıza gelin benden kaynak isteyin ERUYGUR PAŞANIN masonluğuyla ilgili haberler yollayayım size hem de gerçek haberler....

Ben de onu diyorum. 27Mayı'ta kabinedekilerin diğerleri neden aslımadı sanıyorsun ? MAson olmayan 3 kişiyi asan kuvvet kimdi sanıyorsun?

Alıntı:
Perinçek hiçbir zaman rehberimiz olmamıştır.En sert eleştiriyi bizzat konferanslarında verdik....Ancak pkk lideriyle görüşme sebebi gazeteci olmasıdır.Gazetenin görevlendirmesiyle o işi yapmıştır.Ve PKK en çok Perinçek'in yanında ki siyasileri öldürmüştür.Orada da şimdiki Türksolu zihniyetinin geçmişte İP in içinde yeralmasının etkisi vardır....
Bizler yine eski sosyalist şimdi sözde ulusalcı Perinçek'i savunmuyoruz...Ancak bir operasyonla tüm muhalif edyayı susturma operasyonundaki yalanlara karşı çıkıyoruz...
İP'li de değilim.Bu yıl Ferit İlsever(şimdi içeride Ulusal Kan.gen.yay.yön.)konferansında en zor sorularıda ben sormuştum....

O gazete işini çok duyduk. Anlamadığım neden röportaj yapmaya gittiği adamla bu kadar sarmaş dolaş görüntüler verir. Hadi geçtik, Türk ordusuna en ağır hakareleri yapan da aynı adam değil mi? Dönek olmadan önce.Böyle bir adamın derdi nasıl oldu da Türk ordusu, Türk siyaseti, Türk insanını mutluluğu oldu?

Alıntı:
3.Yeniden Kuvayımilliye derneklerine hitaben hiçbir yorumda bulunmadım.Onlar çetedir.Ancak o çeteden yola çıkılıp hızlı operasyonlarla herşeyin ona bağlanmasını saçma buluyorum...

Bu ülkede herkesin üstünde gizli bir iktidarın olduğunu inkar edemezsin. Üstünde olduğu ilk şey de millet iradesi. Öyle ki millet iradesinin şahlandığı istikrarın yeşerdiği noktada bir şekilde bombalar patlıyor, terör fırlıyor, cinayetler artıyor... Bunlar da tesadüf mü? Sonları gelecek inşallah. Yargı sürecinde olmazsa başka süreçlerde eriyip gidecekler.