06-11-2008, 03:41
|
|
|
“Başörtülü”den kime ne!.. ( ARSEVEN' İN SABRI KALMAMIŞ... )
Saygıdeğer yazarımız yine formunda imiş.
Sayın Başbakan' ın inandırıldığına inanmıyorum. Sadece bekleyip yerinde karar verme adına zamanı kullandığını düşünüyorum. Başörtüsü konusu bir davadır. Gördük ki küçük bir dava da değilmiş. Çetin olacağı uğurda çok fedakrlık gerektirdiği de ortada ... Sayın Arseven bakıldığında olsun istiyor olabilir. Olmadığında veryansın ediyor. Yazar olarak bunu yapabilir. Ancak bir devlet adamı bunun yükünü taşıyan biri olarak, Sabırsızlık gibi bir lüksü olamaz, olmamalı da ...
Adımın küçük olmaması realitesi mutlak olarak göz önüne serildi. Büyük bir tuzak kuruldu aslında bence. Bu tuzağa düşmemiz bekleniyor. Sayın Arseven i dinlersek çoktan da düşmüş olurduk, bence. Doğrular eleştirel yaklaşımlar kesinlikle yanlışlığını vurgulayıcı tavırlar ile deklare edilemeli. Ancak Mahkeme üzerine kesinlikle OYNANMAMALI. Ben naçizane bunu tuzak olarak görüyorum. Bunu değiştirme adına atılacak adımda kendi fişimizi çekmek olabilir.
Kökten çözüm, meşruiyet adına mutlak olandır. Himmet her zaman ali tutulmalı, küçük kavram ve de işlerle uğraşılmamalılıdır.
teşekkürler.
|
|
|