06-11-2008, 14:11
|
|
|
Kazan; Ak Parti ,Gülcüler Tayyipçiler diye ikiye bölünecek
Alıntı:
Maneviyat Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
tayyipleyiz Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Maneviyat Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
maviinsan Nickli Üyeden Alıntı
muhalefetin amacı o zaten.Partiyi bölmek.Bunun için abdullatif şener'i pohpohluyorlar.
Ayrıca çankaya ile başbakanlık arasında kavga varmış gibi göstermeye çalışıyorlar >
ama;amaçlarına ulaşamayacaklar :-*
|
Abdullatif Senner dedinde onu Pohpollayan biz degiliz,eger Dikkatli takip edersen görürsün ki senner su an Tayyip bey in baslagicta yaptigi gibi o malum cevrelerden ödül alarak ise baslamaktadir benim tahminim ya 1.Tayyip bey o cevreler tarafindan gözden cikarildi simdide Senneri öne sürüyorlar,2 Senner in Ak Parti MKYK dan ayrilmadigina göre galen Ak Parti li ve simdilik disarida tutularak yeni kurulacak Alaaddinin Lambasi ableminin basina getirilecek
|
Kardesim benim yaptigim hazimsizlik degil gercegi görmektir Sizin Lideriniz Amerika ve Siyonistler tarafindan destek almadimi ?,yalansa aksini ispatla ,Erbakan Hoca degildi Liyons kulübü tarafindan cezaret ödülü alan,ayni ödülü Senner de almadimi?
Güzel senaryo ancak, çok ütopik ... ;)
O çevreler dediğini biraz açarmısın ? Tayyip erdoğan kimler tarafından gözden çıkarılmış, alternatifi de çok ilginç geldi bana. Senin görüşün ise biraz aydınlatır isen sevinirim. Alaattin Lambası tabirinde hazımsızlık ifadesi sanki, ne dersin ?
Sevgilerimle ... 
|
|
Bir teori ortaya atan sensin. Benim teorimi ispatla diyende sensin. Senin işini ben niye yapayım. sen ispatla bende ispatlanmış bir teoriyi hayatıma endeksliyeyim. 
|
|
|