[quote=murat kurt ]
Alıntı:
Liberal_Demokrat Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Elfida YILDIRIM Nickli Üyeden Alıntı
siyasetle yakinen ilgilenen biri olarak beni ceremeye düşürme çabanızı kınıyor ve dediğinz taktrde bunu dşretk olarak bir hakaret bazında algılayacağımı söylüyorum..
yok yok bin dereden su getrmr gibi bir niyetm asla yok ben her zamn dediklermn arkasndayım..
öyle bir çabaya grmrm için siyasetten hiç anlamama veya savunduğum davaya itimat etmemem gibi bir gayem olu ki şükürler olsnki böyle b
ir durum aasla sözkonusu olamaz benm siyasi yapımn temeli vede belirli direktifleri vardır..
|
HAKLISINIZ. SÖZDE Demokrat ARKADAŞ BANA KARŞI DA LİNÇ KAMPANYASI BAŞLATTI. EN İYİ YAPTIĞI ŞEY KIŞKIRTMA. NE OLACAK. BAŞBAKANIN YOLUNDAN GİDİYOR BÖYLE TİPLER. BEN BU DİNCİLERDEN HERŞEYİ BEKLİYORUM ARTIK. ZATEN VAKİTÇİ SÜBYANCI SÖZDE İNSAN HÜSEYİN ÜZMEZİN KÜÇÜK KIZLARA TECAVÜZÜNÜ GÖRDÜKTEN SONRA. HOCA BÖYLE YAPIYORSA, ÖĞRENCİSİ BAŞKA NE NANELER YİYER DEMEDEN KENDİMİ ALAMIYORUM. DİN DİYE YIRTINIRLAR AMA YOLSUZLUK DESEN ONLARDA, HAYASIZLIK ONLARDA, AHLAKSIZLIK ONLARDA. TEK YAPTIKLARI ŞEY, DİN SÖMÜRÜCÜLÜĞÜ. ALLAH BÖYLE İNSANLARI KAHRETSİN.
|
Bu adamın yanlız başına barakalım isterseniz ne dediğini kendide bilmiyor.Olgun biri olmadığı belli.Saçmalıyor.Bende biraz terbiyesiz kelimeler sarf ettim galiba.