Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-11-2008, 18:29   #15
Kullanıcı Adı
ENGİNEER
Standart Paylaşımlarımız neden gereken ilgiyi görmüyor, az okunuyor veya hiç okunmuyor ?
Alıntı:
Ayşe_Berra Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
ENGİNEER Nickli Üyeden Alıntı
Aslında benim kanaatim çok güzel konular var ancak kimse uzun yazıları okumak istemişyor gibime geliyor...

Herkes konuya giriyor, bakıyor, uzun olduğunu görüp hemen çıkıyor...

Sanıyorum bir fikri tartışmaya açmak daha ilgi görebilir ama o fikri uzun bir yazı şeklinde koyunca bakmak istemiyorlar...
Peki Emre kısa ama güzel konular neden okunmuyor... SAna onlarca link verebilirim hemde her alanda...
Yani aslında burada genel sorun şurada..Foruma yeni gruplar gelmiyor ve hep aynı kişiler var dikkat ederseniz online listesinde...
Bu kişilerde ilk başlarda heycanla yorum yapmaları normal ama bir süre sonra yorumdan bıkıp arkadaş ortamına giriyorlar ve bir cümleyle geçiştiriyorlar yada hiç birmiyorlar..
Hepimiz buna dahiliz aslında..
Online listesinde ki arkadaşlar mükemmel yorumlarıyla hatırladığım kişiler ancak bir süre sonra sadece siteye giriyorlar ama yorum yapma gereği duymuyorlar...

Birde şu çok önemli...
Sitede genel olarak muhafazakarız ve açılan konular bu yönde olunca çoğumuz ''çok güzel paylaşım teşekkürler'' şeklkinde geçiyorlar çünkü zaten diyecek birşey kalmamış...Aklında ki herşey ortada...

Ama farklı açılardan konular açsak çok ilgi görür gibime geliyor çünkü siteye ne zaman farklı görüşten biri gelse dikkat ediyorum o konu anında hit alıyor ve bütün online üyeler toplanıyor...