Alıntı:
Demokrat Nickli Üyeden Alıntı
Bu arada avrupa deyip durma ben avrupanin göbeginde yasiyorum neyin, ne oldugunu biliyorum evet farkindayim amacin camur atmak baksana simdide konuyla hic alakasi olmayan Fethullah Gülen e gönderme yaptin ;)
biz diyoruz ki halk bu kadar sikintiliysa, ekonomi bu kadar kötüyse nasil bundan öncekiler geldigi gibi gittiyse ak partide gider o yüzden siz bu kadar sikinti etmeyin bak zaten avrupa da yasiyor mussunuz 
Bu arada bende yillardir avrupa da yasiyorum ancak bu benim Türkceme etki etmedi biz öyle sözde maneviyat diyenlerden degiliz ;)
Birde habire paradan, puldan bahsediyorsun bence sen rumuzunu Maneviyat yerine Maddiyat yap 8)
|
Sanirim yazdiklarimi okumuyorsun,önceki yazimda haksizlik sözkonusu oldugunda Milletin maddiyati ikinci plana attiklari veya böyle uyduruk planli gündem yaratarak unutturuldugunu belirtmistim,benim konustugum her insan ekonomi nin gidisatindan sikayetci ydi amma cumhurbaskanligi secimi konusunda yapilan haksizliktan dolayi akp ye oy vereceklerini söylüyordu.
diyorsun ki halk nasil bu ekonomi den sikintiliysa o zaman öncekiler gibi akp de gider demissin, bir yanlisin var öncekilerde ekonomi kötüy dü amma sizin kadar birilerim yardimi ile uyduruk gündem yaratamiyorlardi,
Tayyip bey in bush ile can kardes olduklari buradan belli , Bushher secim öncesi gündem yaratarak Savas cikarirdi,biryerlere vurudu ekonomileri kötü gittigi halde
Bizim tayyip ayni ayaklarda gidiyor sanirim iyi ders aliyor, aklima chp li muhaliflerin Tayyip ve baykal in gizli bulusma idda si geldi ,dogru ise aceba neden bulustula ,ne görüstüler Erbakan hocanin dedigi gibi aceba horoz dövüsü icinmi bulustular ;)