Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-11-2008, 21:27   #3
Kullanıcı Adı
taya
Standart Kazan; Ak Parti ,Gülcüler Tayyipçiler diye ikiye bölünecek
Alıntı:
HAKK_DAVA Nickli Üyeden Alıntı
Yahu Kardeşlerim, burada bir haber paylaşılmış. Niçin bu kadar düşmanca yorumlar yapıyorsunuz. Şevket KAZAN bazı söylemlerde bulunmuş, hakkı vardır mutlaka. Ama niçin Ak Parti'li olduğunuz için böyle yorumlar yapıyorsunuz.

Tamam, hoşlanmamış olabilirsiniz bu söylemlerden. Bunu üzüntüyle karşılasanız yeterli olacaktır. Lakin bu kavga hali nedendir. Bir üyemiz sanki CHP'li diyor. Bu ne demektir biliyor mu acaba? MÜSLÜMAN'ı münafığa benzetmek ne kadar büyük bir vebal biliyor mu?

Siyaset nedir? "Yapılmak isteneni, söylemeden anlama sanatıdır." Recep Tayyip Erdoğan ne diyor: "Siyasetin tek limanı ahlaktır." bu söz gerçek değildir Türkiye'de... Çünkü insanlar menfaat güdüyor.

Yani burada birilerinin sözlerini tartışacaksak unutmayın ki Recep Tayyip Erdoğan'ninde çok sözü var. Abdullah Gül'ünde çok sözü var tartışılacak.

Recep Tayyip Erdoğan: "Biz avrupa birliğine girmeyeceğiz. Zaten bizi almazlar."
Abdullah Gül:"Bizim medeniyetimiz yenilmiş bir medeniyettir".

Örnekler çoğaltılabilir. Madem ki buradasınız,yerinizin kıymetini bilin. MÜSLÜMAN kardeşinizin kalbini kırmayın. Birbirinize nazik davranın...

Selametle...
tabi kide kimse birbirini incitecek söz söylememeli ancak Erbakan hocanın ki kendisini çok sever sayardım 15 Temmuzda Çağlayanda ettiği laf yenilir yutulur cinsten değil... Ki buna karşılık Başbakanımızdan da Erbakan hocaya ve Saadet Partisine tek bir olumsuz itham duymadım duycağımıda düşünmüyorum. Velhasıl burdaki yazılar bizim kalbimiz kırmaz birbirimiz tanımıyoruz bile ama Erbakan hoca bizm kallbimiz gerçekten kırdı... ( 15 Temmuz )
taya isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla