Alıntı:
Murat_Emin Nickli Üyeden Alıntı
milliyetçilikle bir yere varılmaz. avrupa elbette kara kaşımıza kara gözümüze hayran değil. ama kim ne dersin desin orda yaşayan bir Müslüman ülkemizdeki bir Müslümandan daha özgür ve daha rahat.
|
Ya güzel kardeşim birazda objektif olun be bu kadar şey yazdım bumu yani sadece bumu güzel kardeşim şimdi ben sana o zaman git orda yaşa desem bu sorunun çözümü olurmu olmaz bunun için mücadele etmek gerekir ama bunu yaparken asla zorla kanla kabakuvvetle yapamazsın koskoca bir ülke siyasiler meclis başörtüsü için bir çözüm yolu bulamadıysa bu maalesef iktidar partisinin beceriksizliğidir sence bu yasağın ortadan kalkması için uygun bir orta nokta bulunamazmıydı ama bulunmadı bulunmak istenmedi başı örtülüs bacılarımız annelerimiz her zaman oy kapısı olarak kalması istedndi güzel kardeşim .bir diğer konu milliyetçilikten korkmayın çekincek bişey yok ülkesini vatanını insanını çok sevmenin neyi kusur veya neyi zararlı başı açık başı kapalı çok önemlimi biri diğerinden dahamı çok iyi mümin veya dahamı çok dindar böyle şey olurmu işi buraya kadar getirdiniz insanlar artık böyle algılar hale geldi birileri abd nin askerleri için şükranlarını sunar yahudi cesaret ödülü alır birileri gemiciklerle gezer birileri dünya barışı için ve demokrasi için abdnin en çok katkı sağladığını ve asker kaybettiğini söyler birileri dün ab ye siyonizm derken şimdi ab aşığı kesilir talimatları yerine getirir güzel kardeşim mümin kardeşim memleketdaşım senin özgürlüğünü ecnebinin elinden bekliyosan işte asıl sorun burda unutma o aşığı olduğunuz fransa abd ab ülkelerinin birçoğu emperyalsit kan emici,ler dünyada ne kadar müslüman varsa onlara yaşama hakkı tanımıyor elbetteki kendi ülkesinin sınırları içindeki müslümanlara baskı yapmıycak özgürlük vericek bunun aksini yapması kendi menfaatlerine terstir onlar zaten içlerindeki müslüman düşmanlığını kinini somalide ürdünde ırakta afganistanda nijerde ve daha birçok ülkede sonuna kadar kusuyor ve uyguluyor bunları görmezden gelmeyin ayrıca son bir şey daha bir ülkede milli refleksler yoksa emin ol o ülkede kısa zamanda ayrışma bölünme olur her türlü değer yarğılarından ve kültüründen uzaklaşır bağımsızlığı kısa sürede yok olur unutma bağımsızlığı özgürlüğü olmayan topraklarda ezan okunmaz namaz kılınmaz
allaha emanet olun bu arada emin ol en az senin kadar müslümanım ve şunada emin ol en az ben de başı örtülü bacılarıma reva görülen bu zulmün bir an bitmesini istiyorum ama ortak mütabakatla aski ayrışmaya bölünmeye sebep olur