Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-12-2008, 20:33   #8
Kullanıcı Adı
kocturk
Standart AB nin Dinsiz,Soysuz,Kimliksiz Türkiye projesi
güzel kardeşim güzel isimli kardeşim öncelikle şunu belirteyim bende bu zulmün bitmesi gereğini belirttim bu bir zulümdür aksi asla düşünülemez şunu da belirteyim sen başörtüsünümü yoksa avrupayımı savunuyposun hangi avrupayı savunmaya çalışıyosun ortak bir yol diğer muhalefet liderinden geldi yardımcıda oldu ama iktidar bu konudada feyik attı 17, maddeyi göz ardı etti ya kardeşim onu bunu boşver bu gün senin savunduğun özgürlüklerin kalesi gibi gördüğün ab ye ve avrupanın birçok ülkesine özgürlük bu topraklardan ihrac edildi benim dedem senin deden buna ön ayak oldu şimdi ben o ab yemi tabi olayım bu gün dünyadaki müslüman katliamı kimlerin tarafından yapılıyor ab ülkeleri ve abd tarafından değilmi
son olarak birşey daha akp en milliyuetçi partidir yazmışsın halbuki sen ilk cevabında milliyetçilikten bir yol olmaz demiştin ama şimdi savunduğun akp nin milliyeçilikte yarışılamayacak kadar milli olduğunu söylüyorsun çelişki milliyetçilik taklitle olmaz yaşanır dindarlıkta taklitle olmaz yaşanır yahudileri ve hristiyanları dost edinmeyin onlar ancak birbirlerinin dostlarıdır onların dinlerine tabi olmadıkça sen den razı olmazlar diyen bir dinin mensubunun ab sevdalısı olması ilginç
kocturk isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla