Alıntı:
|
Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı
Samanyoluhaber abartmış gibi geldi bana.
Orada birisi derken peygamber efendimizden söz etmemiş bence.Öyle olsaydı önder savın durumuna düşerdi.
Kartel basını gibi hereket etmiş samanyolu,kadını konuşturmamışlar,bazı cümlelerini cımbızla çekip başka anlamalr yüklemişler.
Sizce ?
|
Nedendir bilmiyorum, ama bu bayana kanım hiç ısınmadı. Samanyolu'nun da dediği gibi şu sıkıntılı günümüzde gündeme resmen benzin döktü. Belki haklı belki değil. Ama her doğru her ortamda söylenmez. Susmasını ve sabretmesini de bilmek lazım. Zorla seni medyaya çıkarıp "Atatürk'ü sevdiğini söyle" diyen mi oldu? Şu ortamda medya medya dolaşıp "sevmiyorum" demek, yangına benzin dökmektir.
Birisi konusuna gelince. Röportaj kesilerek verilmiş. Tam bir anlam çıkarmak zor. Ama bana sanki birisi derken Atatürk'ü kastediyor gibime geldi. Yani şu şekilde algıladım ben;
Önder Sav'ın dediği gibi (Peygamber Efendimize gülerek hakaret ettiği gibi)
ben de birisine (Atatürk'e)
hakaret etmedim (Yani sadece sevmediğimi söyledim. Hakaret etmedim.)
Ben böyle algıladım. Ama Samanyolu birisi sözünün Peygamber Efendimiz olduğunu söylemiş. Ben Samanyolu'na çok güvenirim. Hoca Efendimizin bir kanalında böyle bir çelişkiye asla müsade edilmez. Hata olmuşsa da mutlaka düzeltilirdi. Kartelcilerle Samanyolu'nu aynı kefeye koyman da beni ayrıca rahatsız etti. Kusuruma bakma kardeşim.