Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-13-2008, 03:32   #1
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
Standart Canan Bezirgan'dan çelişkili sözler - İZLE
Nusret asıl sen bu gerçeği nasıl göremiyorsun da linç kampanyası ağzıyla konuşuyorsun. İkiside camiada yeri olan, bilinen kişiler... Eğer bir eleştiri yapacaksak, "yersiz söylem" üzerinden yapaılm.

Nusret ben forumda bu tür söylemlerin tehlikeli olduğunu söylerken ortalık güllük gülistanlıktı. Ama görüyorsun ki sağduyumuz hiçbir işe yaramadı. Bugün partimiz kapatılmanın eşiğinde, başörtüsü düzenlemesi iptal; herşey ortada, sağduyuculuk oynamanın lüzumu kalmadı artık. Muhaliflere o kadar koz yeter de artar bile Nusret, ihitayaçları da kalmadı. Ya da kozlarının olup olmaması hiçbirşeyi değiştirmiyor mesele de bu nusret bu sözün altını çiziyorum. Evet evet kozlarının olup olmaması hiçbirşeyi değiştirmiyor. Kozları yokken parti kapanıyor, kozları yokken başörtüsü düzenlemesi iptal oluyor. Sebepsiz yere bunları yapabiliyorsalar neden sağduyuculuk oynayayım.

O muhabbet bana hiç çelişkili gelmiyor. Zira biz İran Rejiminin baskıcı olduğu konusunda hemfikiriz. Devrim hedeflerini tam olarak gerçekleştiremedi, istenilen noktaya ulaşamadı, baskıcı bir yöne kaydı. Bizim sevdiğimiz; bir halk hareketiyle statükonun devrilmesi yani halk devrimi ve o devrimin lideri Humeyni..

Humeyni'ye karşı değil o... Şu anki baskıcı rejimden hoşnut değil sadece, yoksa Humeyni büyük bir devrimcidir.

Üç mevsim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder