Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-13-2008, 21:06   #73
Kullanıcı Adı
_Yeniden_
Standart Canan Bezirgan'dan çelişkili sözler - İZLE
Başını aç dediklerinde gerekçe olarak neyi gösteriyorlar?
Laikliği....Atatürk'ün kurduğu laikliği....Atatürk'ün yürürlüğe koymadığı bu yasağı, Atatürk'ü kullanarak kabul ettirmeye çalışıyorlar, çünkü zaten mantıklı bir açıklaması yok.....

Şimdi kızda başını aç, çünkü Atatürk bu ilkeyi koydu, o yaşasa o da başını açmanı isterdi gibi mantık uyanıyor haliyle...Daha doğrusu öne sürülen gerekçe bu...Eee böyle olunca da onun Atatürk'ü sevmemesi normal ...

Şimdi biz, bize bu dayatmayı yapanları seviyormuyuz? Baykal'ı, Anayasa Mahkemesi üyelerini vs. vs.

Burda kızın kastettiği zaten Atatürk'ün milli mücadelede sergilediği kişilik, liderliği değildir...Bu açıdan bu kısımlar cımbızla çekilip, çarpıtılmış....Kaldı ki zaten Atatürk'ün eşi de çarşaflıydı....Kadınlarla ilgili giyim kuşam konusunda hiçbir kanun çıkarmadı...Ama şimdi ise sanki varmış gibi dayatılıyor...

İngilizler olayına hiç akıl erdiremedim zaten....

Ben bu kızı bir provakatör olarak görmüyorum...Sadece cahil buluyorum...Okumuş cahillerden...İyi niyetinin kullanılacağını, sözlerinin böyle çarpıtılacağını ve ortamın gerileceğini akıl edemeyecek kadar cahil ama tamamen kendi duygularını dile getirdi....

Kızda ki mantık şu : Atatürk yaşasa ve başımı açtırsa sevmezdim...Eee sen kalkıp başını aç, bu ilkeyi Atatürk çıkardı, yani yaşasa o da aç derdi gibi birşey öne sürersen olucağı bu...Bugün başörtüsü karşıtlarının zihniyeti budur...

Cahil cesareti var kendisinde....Ama biz başörtülüler o kadar hakaret işittik ve o kadar ezildik ki zaten artık korkacak birşey kalmadı...

Düşüncelerim bu yönde...
_Yeniden_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla