Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-13-2008, 22:11   #75
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
Standart Canan Bezirgan'dan çelişkili sözler - İZLE
Alıntı:
ENGİNEER Nickli Üyeden Alıntı
Ben kızım samimiyetinden ve inancından asla şüphe etmiyorum ama bu kızlar ve bir tane de erkek vardı..32. gün'e çıktıklarında farketmiştim..Aşırı derecede açık sözlü ve cazgırlardı...

Fatih Altaylı'da bunu farketti ve aynı kızları tekrar çağırdı...Aslında medya kzların iyi niyeti üzerinden büyük prim ve düzenbazlık yapıyor ama kızları birilerinin uyarması gerek...
Çok yerinde bir tespit tebrikler Emre.

Arkadaşlar biribirimizin düşünceleri hakkındaki yorumlarımızda daha rahat, sakin sözler seçmeye dikkat edersek, hem kırıcı olmamış oluruz hem de aramızda ikilik çıkmasını önleriz. Bu iradeyi gördüm burada..

Nusretle burada birşey konuşmuştuk. Başörtüsünü yasaklamak için ya da vb uygulamalar için ellerinde koz olmasına gerek duymadıkları görülüyor... Emre'nin dediği gibi 32. Gün'e de katılmıştılardı yanlarında erkek de vardı. O zaman da açık konuşuyorlardı... Ya dediğim gibi Özgür-Der'in felsefesi böyledir, açık ve net konuşurlar. Nasıl ki kendi fikriyatımıza (metod,yöntem anlamında) saygı duyulmasını bekliyorsak, başka grupların da fikriyatına (metod,yöntem anlamında) saygı duymak durumundayız.

Sözlerinin 'sadece kendisini bağlayacağını', 'sadece kendisini temsil ettiğini'; 'başörtülü diye tüm başörtülüleri temsil ettiği kanısının çok saçma olduğunu' belirterek konuşsa tabi ki daha iyi olacaktı.

Benim olaya yaklaşımım şudur; olan olmuş, şimdi bu bayanlara karşı başlatılan linç kampanyasında, kartelcilerin destekçisi olmak yerine "yersiz söylem"de de bulunmuş olsalar, bu kardeşlerimizi bu baskıdan korumaktır.
Üç mevsim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla