Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-14-2008, 15:51   #10
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
Standart İlk Kombineyi O Aldı
Ankara'dan gelip İlk Kombineyi Aldı

Uğur Bozoğlu Başkan Şener'in demeci üzerine kombine bileti aldığını söyledi. Trabzonspor sevgisi ile yanıp tutuşan taraftarlar yapılan transferlerle birlikte gelecek seneye umutlu bakıyorlar.

HEYECANLANDIM TRABZON'A GELDİM

Başkan Sadri Şener'in transferde biz görevimizi yaptık, sıra taraftarlarda mesajı vermesi üzerine heyecanlanan ve Trabzonspor'un efsanevi takım olmasında büyük katkısı olan eski yöneticilerden Utku Bozoğlu'nun yeğeni Uğur Bozoğlu Ankara'dan kalkıp Trabzon'a gelerek ilk kombine bileti alan taraftar oldu. Bozoğlu 50 tane numaralı, 35 tane Vip ve 3 tane Vip özel kombine bileti aldığını söyledi. Kombine biletinin ilk alımını kendisinin yaptığını söyleyen Uğur Bozoğlu, " Trabzonspor bizim kalbimiz, canımız çiğerimiz, benim gibi herkes kombine alırsa biz 15 bini değil 20 bin sayısına ulaşarız. Ben bu konuda umutluyum. Bugün Fenerbahçe'de taraftarı nasıl takımına sahip çıkıyorsa bizde o şekilde sahip çıkmalıyız. Gökhan Ünal transferini duydum ve heyecanlandım. Trabzonspor için elimizden geleni yapmamız lazım bunun üzerine gittik kombine aldık. İnşallah kombine bilet alımı dahada artacak, kombineleri her gün takip ediyoruz. Taraftarlarımız bu konuda rekor girecekler transferlerden de umutluyuz” dedi.

haber61
Üç mevsim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla