Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-16-2008, 18:36   #3
Kullanıcı Adı
kocturk
Standart TÜRK MİLLİYETÇİLİĞİ,NİZAM-I ALEM VE ÜLKÜCÜ HAREKET
Alıntı:
LüGaT Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
bunu yazan arkadaşım nasıl kominizm bittiyse birgün ülkücül,kte yok olup gidecek demişsin öncelikle kominizm gibi bir materyalist düşünceyle türklük gurur ve şuuru islam ahlak ve faziletinin neferleri olan ülkücüleri kıysaladığın için kendinden utanmalısın senden tüm ülküclerden özür dilemeni istiyorum bunu sen değil senin ağa babaların bile söyleyemez sen kimsinki ülkücü fikriyata bu kadar ağır bir hakaret ve benzetme yapıyorsun ülkücülüğün birgün bitmiş olmasından hoşnut olman senin nasıl bir dünya görüşüne iman ettiğinin göstergesi
Türklük gururundan bahseden bu garip arkadaşımız sonrada islam ahlakından dem vurup bizleri utanılacak iş yapmakla suçlamış. Türklük gururuna "ırk kibir" diyelim bir de soralım bakalım mübarek islam ahlaklı ülkücü abileri benliklerinize işlemiş kollektif kibire islam ne diyor, hiç konuşmuşlar mı acaba?

Irkçılık başlı başına materyalist bir düşüncedir."Aga babanız" nasyonalist Adolf hitlere sorun isterseniz ?

haklısın ırkçılık başlı başına insanlık dışı islamada aykırı bir düşünce ve fikirdir bu konuda söyliycek birşeyim yok bunu faşistler düşünsün sen bunu ülkücü camiaya kullandın ama iftira attığın yüzbinlerce ülkücünün eli yakandadır bunu unutma allah stalininde hitlerinde maonunda leninde belasını versin banane bunlardan sen benim yazdıklarıma cevap ver ben iftiramı atmış oldum yazdıklarımın hangisi yalan hangisi iftira bu ülkede yoksulluk yok diyorsan sen bu ülkede yaşamıyorsun altın kuru keyfin yerinde olmalı vatan severlere memleket severlere milletini severlere faşist diyenler kendilerini dönüp bir bakmalılar islam diye insanları böldünüz ülkücülerde insan onlarında nefisleri onlarında duyguları var elbette iyi insan olmak bir müslümanın öncelikli görevidir kibir insana has bir duygudur bunun ülkücüsü akp lisimi olur bu davranışlar bireyseldir bireyin kendini ilgilendirir ama iktidarın ben yaptım oldu mantığı kocaman bir toplumun vebalini almak olur evet ben açım sende bundan memnun oldun galiba sen gerçek bir mümin olsaydın bunu söylerken ar duymalıydın bundan hoşnut olman senin keyfinin yerinde olduğunu gösterir
[Merak etme kimse senin kadar aç değil ;)İzandan ve vicdandan bahsederken gerçeği tutup kaldırmak böyle birşey olsagerek. Ajitasyona luzum yok, herkes evine ne girip çıktığını biliyor ki, partisine oy veriyor. Vicdan açlarının oyu da eksik olsun.
sen insanların akp ye oy vermesinin altında altında yatan gerçeğin gerçektende ekonomiyi düzelttiği içinmi olduğunu düşünüyorsun eğer bunu düşünüyorsan gülerim bu duruma
kocturk isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla