Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-16-2008, 20:25   #4
Kullanıcı Adı
LüGaT
Standart TÜRK MİLLİYETÇİLİĞİ,NİZAM-I ALEM VE ÜLKÜCÜ HAREKET
Alıntı:
haklısın ırkçılık başlı başına insanlık dışı islamada aykırı bir düşünce ve fikirdir bu konuda söyliycek birşeyim yok bunu faşistler düşünsün sen bunu ülkücü camiaya kullandın ama iftira attığın yüzbinlerce ülkücünün eli yakandadır bunu unutma allah stalininde hitlerinde maonunda leninde belasını versin banane bunlardan sen benim yazdıklarıma cevap ver ben iftiramı atmış oldum yazdıklarımın hangisi yalan hangisi iftira bu ülkede yoksulluk yok diyorsan sen bu ülkede yaşamıyorsun altın kuru keyfin yerinde olmalı vatan severlere memleket severlere milletini severlere faşist diyenler kendilerini dönüp bir bakmalılar islam diye insanları böldünüz ülkücülerde insan onlarında nefisleri onlarında duyguları var elbette iyi insan olmak bir müslümanın öncelikli görevidir kibir insana has bir duygudur bunun ülkücüsü Ak Parti lisimi olur bu davranışlar bireyseldir bireyin kendini ilgilendirir ama iktidarın ben yaptım oldu mantığı kocaman bir toplumun vebalini almak olur evet ben açım sende bundan memnun oldun galiba sen gerçek bir mümin olsaydın bunu söylerken ar duymalıydın bundan hoşnut olman senin keyfinin yerinde olduğunu gösterir
Yok yok merak etme ülkü camiaya değil direkt akparti forumun ırkçılarına söyledim, üstüne alınan alınsın. Bir tanesini yolladık bugün ırkçılıktan bakalım sen ne zaman hitlerin ruhunu canlandırmaya başlayacaksın. Bitmeye başlayacağın an yani. Fıkhı açıklamalarına hayran kaldım böyle cahillik ancak tahsille mümkün. Irkçılık kollektif kibirdir, bu kadar basit. Kibirin kollektifi vardır, bu da belki en kötüsüdür. Ar duyup duymamak ırkçıların bileceği iş.

Alıntı:
sen insanların Ak Parti ye oy vermesinin altında altında yatan gerçeğin gerçektende ekonomiyi düzelttiği içinmi olduğunu düşünüyorsun eğer bunu düşünüyorsan gülerim bu duruma
Zorlama gülüşlere çok alıştık. Sıkma kendini devam et gülmeye ;)

Ak partiye niye mi oy verdiler ? Günde yüzde 300 faiz olduğu için, İMF'ye avuç açıp kamu borcunu kabarttığı için, esbnafların meclise yazar kasa, cumhurbaşkanının başbakana anaysa fırlattığı için verdi. Bilemem tanıdık geldi mi? İnanmıyor musun? İnanma, sen sadece gül başka birşey yapma.