Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-17-2008, 23:01   #93
Kullanıcı Adı
Beritan
Standart ***Haziran Ayı İçin En'ler Başlamıştır.***
En İyi Aktif Üye:kara eşref..dolunay kadim....özgün genç...acizane44...feyza
En İyi Yardımsever Üye:...tabikide dolunay kadim başkan...hakkını helal et başkanım :
En İyi Ciddi Üye:tayyipleyiz...yalçın....gönülden...ravza rüveyda....esra başkan....dolunay kadim
En İyi Şair Üye:ayşe berra....duygu... :D nazande :
En İyi Çok Rastladığınız Üye:maaşallahınız var hepiniz...şimdi herkes teşekür etsin :D
En İyi Sevdiğiniz Üye: dolunay kadim..kara eşref...tayyipleyiz.hüdaverdi....hakan 53...alemdar..akgençlik56..oguz...ali...yavuzsulta n selim..rıdvan..(hep isyançıkarıyosun ismim diye işte şimdi yanlış değil 8)) özgün genç..gölge..gizli şair..gönülden...feyza...acizane..ak kelebek...politikacı...birbaşka...dildade...duygu. .cnn..semm..ethemkara..çilik.dilek.neşe....vuslata özlem...merve..fındık_güseli..eddie...sümeyra...ka musalmış..ayşe berra...hıfzı lisan..selinay...unuttuklarım varsa affola :-*
En İyi Fanatik Üye:hüdaverdi...politikacı...oguz
En İyi Tatlı Başbelası üye:yavuz sultan selim...(kardeşime benzetiyorum çok seviyorum)
En İyi Geveze Üye: :-X :-X
En İyi Karizmatik Üye:dolunay kadim...feyza...kara eşref..gönülden..
En İyi Kibar Üye:bayanların hepsi 8)
En İyi Komik Üye:espiri anlayışını beyendiğim herkes
En İyi Daimi Üye:ben 8)
En İyi Hızlı Paylaşım Üye:kavga anındaki herkes :D
En İyi Yavaş Paylaşım Üye:demem dersem oklar bana döner :'(
En İyi Paylaşımcı Üye:tayyipleyiz...gölge...gönülden...
En İyi Sevilen Üye:hmmm...ben olmadığım kesin
En İyi Sevimli Üye:merve..seba.
En İyi Sinirli Üye:bazen özgün genç ama ben yorumlarını bazen accayip beyeniyorum
En İyi Kültürlü Üye:kültür demeyin bir tuhaf oluyorum...hepınız kulturlusunuz :-*
En İyi Sabırlı Üye:dolunay kadim başkan...feyza....duygu..sümeyra...gönülden ..ak kelebek bana çok sabrediyolar...zor iş zoor :D
En İyi Sakin Üye:ben 8)
En İyi Bayan Üye:gönülden...feyza...acizane..akkelebek.enfal...... ..seba...bedea..politikacı..efser...birbaşka...dil dade...duygu..cnn....ethemkara...dilek.neşe....vus lata özlem...merve..fındık_güseli..eddie...sümeyra...ka musalmış..ayşe berra...hıfzı lisan..selinay...unuttuklarım varsa affola :-*
En İyi Erkek Üye:dolunay kadim..kara eşref...tayyipleyiz.hüdaverdi....hakan 53...alemdar..akgençlik56..oguz...ali...yavuzsulta n selim..rıdvan..özgün genç..gölge..gizli şair
En İyi İmza:
En İyi Nick:vuslata özlem...aşkı ilahi...hıfzı lisan
En İyi Efendi Üye:kara eşref..dolunay kadim...
En Muhalefet üye: :D :D hiç kimse
En Tekrarcı üye: :-X
En iyi en küçük üye:politikacı..ak mehmet
En Çok istekte Bulunan Üye:ak mehmet
Beritan isimli Üye şimdilik offline konumundadır