Alıntı:
MİLLET Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı
Umarım cumhurbaşkanımız 'tarafsız görünmek' için saçma sapan bir sonuçla karşı karşıya bırakmaz bizi.
Bu fırsatı yakalamışken en iyi şekilde değerlendirmeli.
Yoksa diktatör kılıklı rektörlerle ülkenin başı daha çok ağrır :-*
|
Bu arada demokrasi ve tarafsızlık anlayışınıda itiraf etmiş oldun..Bence rektör sen olmalısın..Oralar üniversitedir eger Ak Parti militanları rektör yapılırsa eminim ki üniversitelerimiz karışacaktır...Ögrenciler sıcak bakmayacak...
|
ak parti militanları mı? mevcut rektörler sayesinde ortalık yıllardır karışmıyor mu? hepsi de yasakçı zihniyeti savunuyorlar. üniversite otobüslerinde başörtülü kızları arayıp örtülerini otobüste dahi çıkarttırmak için çabalayan bu beş para etmez zihniyetten kurtulmak, adam akıllı bilimle, ilimle, irfanla uğraşmaya götürür üniversiteleri. göreceksin daha kaliteli eğitim veren, daha iyi öğrenciler yetiştiren üniversite yöneticileri gelecektir.
özellikle ODTU ve İnönü rektörlerinin defolmaları çok sevindirici. bunlar kendilerini mecliste muhalefet partisi gibi görüyorlardı. hadlerine düşmeyen işlere burunlarını sokuyorlar. ODTU gibi bir üniversiteyi bilimsel veriler açısından yetersiz bırakan, işi gücü anti-islamı savunmak olan, ülke menfaatlerine karşı duran bir ODTU rektörü görevini bıraktıktan sonra yargılanmalı. işler benim elimde olsaydı hepsini ya ülkemden defeder güzel bir temizlik yapardım ülkemin menfaati için. ya da hapislerde çürümelerini sağlardım.