Alıntı:
.:Alamet-i_Farika:. Nickli Üyeden Alıntı
Ben provakatör olanın Altaylı olduğunu hatta daha derin olabileciğini düşünüyorum. Bu ablamız bu sorulara muhattap olmuş, belki ehil olmayan bir insan denebilir. Ama seçenlerin ustalığı (!) da birgerçek. Sorulara açık yürekli olarak yanıt verdiği de biraz tartışmalı olabilir. Ama ben samimi olduğunu düşünüyorum.
Doğru bugünlere denk getirilmesi manidar, birileri etkilenmeye çalışılıyor. Haklısınız, elele olanlar hep aynı ama değişen de çok şey var. Artık elele olmaları tekziplerini görmeleri kadar bir realite. Ne olursa olsun, Hakk galip gelecektir. Tespitleriniz ve de gayretiniz takdire şayan. Tebrik ederim. 
|
Fatih Altaylı'nın provakatör olduğu,28 Şubat aktörü olduğu bilinen bir şeydir hemfikiriz.Ablamızın günahını almayalım ama bana öyle geldi.Tabi öyle olmayabilir çünkü N.Bezirgan yani Teke tekte "Humeyni'yi seviyorum,Atatürk'ü sevmiyorum" diyen kız bir başörtüsü eyleminde polisler tarafından hırpalanmış ve hamile olduğu ikiz çocuklarından biri ölmüş.Bunu ona yapanlar kendilerini Atatürkçü olarak tabir ediyorlar yani Atatürk'ü sevmemesi makul olabilir.
Ama belki bilerek belki bilmeyerek türbanlılara ve AK Partilere büyük zarar verdi.Baykal bu kızın sözlerini AK Parti'lilere mal ediyor,diline peleseng olmuş.
Güzel yorumunuz için teşekkür ederim.büşş kardeşimin ve sizin dediğiniz gibi bir yazı yazabildiysem ne mutlu bana.