Konu
:
Maç İçin Dua Ettiren İmamlar Tepki Görüyor
Tekil Mesaj gösterimi
06-21-2008, 23:10
#
17
Kullanıcı Adı
Meftun
Diyanet Görevlileri Futbolizm Misyoneri Gibi
Alıntı:
duyguseli
Nickli Üyeden Alıntı
Ben duanın zamana ve mekana kısıtlanması gerektğini söylemedim ki örnek verdim..
Elbette sadece ahiret için dua etmiyeceğiz..Bu dünyada bizim için faydalı olan işler içim dua edeceğiz ki ahiretimiz içinde bize fayda sağlayacak şeyler olmalıdır bunlar..Ama ahirette futboldan sorulmayacağız..O bu dünyanın bir eğlencesidir..Ve bu dünyanın bir eğlencesi için camide dua etmek bana mantıklı gelmedi hoş bulmadım..Bu benim fikrimdir..!! Şahsen kazansızlar diye özellikle dua etmem ama kazanmalarınıda isterim..Çünkü bir zararı yok..Faydası sadece ülkenin adını duyurmak..Ülkenin adını duyurmak için dua etmek gibi bir şey bu bence.. ;)
e bu çok mormal...
biz sadece ülkenin adını duyurmakla kalmıyoruz...
tek müslüman ülke olarak tüm islam alemini,tek türk ülke olarak tüm türkleri(ki büyük çoğunluğu müslüman) temsil ediyoruz...
haberleri izlemişsindir sen de sanki kendileri çıkmış gibi sevinen boşnaklar,tunuslular, azeriler...
yani ben dünyevi eğlencelerim için de dua edebilirim..biryere gitmek isterim Allahım gideyim diye dua ederim ya da maçı kazanayım diye dua ederim...bunu kendi içimde yaptıktan sonra cami hiç farketmez...
Meftun
Açık Profil bilgileri
Meftun nickli üyeye özel mesaj gönderin
Meftun - Daha fazla Mesajını bul