06-22-2008, 14:44
|
|
|
Boşnaklar sevinçten delirdi!-BOSNA'DA BAYRAM VAR
Alıntı:
ozgun_genc Nickli Üyeden Alıntı
Yahu şu 'maçı dualarla kazandık diyen arakadaşlara akıl sır erdiremiyorum. Allah futbol maçı için yardım mı edecekti bize?.. Eskiden de böyle 'Allahım nolur kazanalım' yapan arkadaşlar olurdu ama ağız alışkanlığı denirdi ona. Şimdi ciddi ciddi dua edildiğini görüyorum ve bu bana fazlasıyla gayriciddi geliyor. "Dua" mefhumunu sulandırmak olmuyor mu bu...
Ayrıca işi müslümanlığa bağlamak doğru değil bence zira Aurellio hristiyan, Kazım Kaızm'dan emin değilim. Ben bütün oyuncular müslüman olsun demiyorum. Milli takımı ülkemize oranladığımız da bir iki oyuncunun başka inançtan olma şansı var. Hadi bakalım şimdi ne diyecek, bizim özgürlükçlüğümüzü beğenmeyenler. Milli takımda müslüman olmayan oyuncu olabilmesini içlerine gerçekten sindirebiliyorlar mı?. Ben sindiriyorum çünkü bu işin din imanla hiçbir alakasını kuramıyorum.
|
Akıl sır erdiremiyorsun işte farkımız orada !.Birçoğumuz akıl sır erdiriyoruz onun için bize Çılgın Türkler deniliyor.Sonuçta yabancı takımlara karşı oynuyoruz Milli Takım seni beni tüm Milleti temsil ediyor.Kazanması için dua ederiz gayet normal.Mehmet Aurelio ve Kazım Kazım hristiyan olabilir bundan ne sıkıntı var bizimde iki elimiz iki gözümüz var onlarında !.Onlar kendini Türk hissediyorsa ne mutlu bize.Ne Mutlu Türküm Diyene !.
|
|
|