06-22-2008, 15:29
|
|
|
|
Boşnaklar sevinçten delirdi!-BOSNA'DA BAYRAM VAR
Alıntı:
|
Hun_Yabgu Nickli Üyeden Alıntı
Bundan sonra Türk takımları Antremanları iptal edecek ve maçlara günde çift dua ile hazırlanacaktır.Önümüzdeki karşılaşmalara oldukca rahat ve kendinden emin bir şekilde sahaya çıkacak olan takımlarımız yanlız biraz temkinli olarak sürekli dua etmemeli ve her maçı 6_7 sıfır gibi kazanıp dikkat çekmemeli ki rakipler çakmasın.2-0 gibi net skorlarda yeterlidir.
Beni bu şekilde yazmaya zorlayanlara ne demeli bilmem.Allahtan işin içine evliyaları koymamışlar yoksa durum hepten karışır avrupanın gözünü hepten üzerimize çekerdik.
Daha çok ,sıkışınca dua etmeye alışık olan bir toplum olarak Allah deyip durumu kurtardıktan sonra şampanya patlatanların duasına veya onlara dua edenlere Allah ne kadar icabet eder. Sporu seven ve yapan birisi olmama rağmen aslında Allah katında hiç bir değeri olmayan bir şey için dua etsen ne olur ki.Yada ettin diyelim kaybettiğin zaman farklı gözle mi bakacağım yada şöylemi demeliyim o zaman , "Bak Allah ben müslüman kulu dururken ve bir sürü dua etmişken tuttu elin gavuru kazandı" diye sitem mi edeceğim..Seni yaratıp kendi haline hür bırakan kendine inanan inanmayan herkezin rızgını veren yüce yaratan sen çalışırsan ve işi kuralına göre oynarsan zaten gereği olacaktır.
Brezilya dua ile mi şu anda futbolda bir numara.
Çinliler dua ile mi jimnastikte iyi.
Amerika ;almanya dua ile mi yüzmede başı çeker.
Elbetteki değil sadece çalışma ile olur bu.
Sadece sıkışınca dua etmek yerine , her an her insanın başına gelebilecek kaza ve belalardan ,kötülüklerden Allaha sığınıp her vakit dua etmeyi her zaman tercih etmişimdir.Olması gerekende bu olmalı diye düşünüyorum.
ve eğer yanlış fikirdeysem daha bilgili olan arkadaşlar her halde bu konuda gerekli açıklamaları yapacaktır.
|
İlginç yorum olmuş biz ne Brezilya'yız ne Çin ne de Amerika !.Ayrıca arkadaşım sen nerden biliyorsun Allah deyip sonra şampanya patlatanları, ben bu forumda o tür şeyler yapan varmıdır zannetmiyorum !.Dua insanı manevi huzura kavuşturur.Hayırlısı neyse o olur.Bu Milli takıma dua konusunu abartmaya gerek yok.Herkes kendi yaptığıyla mükelleftir !.
|
|
|