Alıntı:
Feyza Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
murat kurt Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Hun_Yabgu Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Onlybullet34 Nickli Üyeden Alıntı
|
İlginç yorum olmuş biz ne Brezilya'yız ne Çin ne de Amerika !.Ayrıca arkadaşım sen nerden biliyorsun Allah deyip sonra şampanya patlatanları, ben bu forumda o tür şeyler yapan varmıdır zannetmiyorum !.Dua insanı manevi huzura kavuşturur.Hayırlısı neyse o olur.Bu Milli takıma dua konusunu abartmaya gerek yok.Herkes kendi yaptığıyla mükelleftir !.
|
Sakın duayı ret etme gibi bir gafletin içinde olduğumu sanma kardeş.Duanın maneviyatını inkar etmek kimin haddine. Fakat sadece dua ile cennetin kazanılmayacağını illede onu kazanmanın gereklerini yerine getirmenin icab edeceğini ve her zaman dediğim gibi sıkışınca Alllah ,ondan sonrada yallah diyenlere karşı duyduğum tepkinin bir neticesidir bu.
|
arkadaşta haklılık payı yok değil malesef dedikleri çok da yanlış değil biz ülke olarak sıkışınca dara düşünce Allahı hatırlarız başka zamanlarda keyfimize bakarız
|
Ülke olarak demeyin Lütfen. Bende bu Ülkenin vatandaşıyım Annemde, Teyzamde biz her işimizde dua okuruz. Genelleme hoş değil :-*
[/quote]
Feyza ben de senin gibi dua etmeye çalışırım her zaman.Biz "dindar olmaya çalışan" kişileri tabi ki ayrı tuttum.Ama bu genelleme yanlış değil