Alıntı:
|
Demokrat Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
|
LoNeLiNeSS Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
|
Demokrat Nickli Üyeden Alıntı
Nurullah bu ülkede yasayanlarin hepsi Türk degil, Türk vatandasidir eger anayasanin dilinden konusuyorsan oradaki irk kavrami degil vatandaslik kavrami olan Türklüktür..
Bir günah kecisi aramanin, bir suclu aramanin hic bir anlami yoktur ;)
|
Mı acaba hadi geçtim türk üm demeyi. Ben türk vatandaşıyım diyorlar mı...
|
Demeyenler, diyemeyenler yüzünden bütün bir zümreyi töhmet altinda birakmak ne kadar etiktir!...ben mesela avusturya vatandasi olsam avusturyali mi oluyorum hayir ancak yasadigim ülkeye, gecimimi saglayan ülkeye saygim sonsuzdur o yüzden de arabin bir tarafinda türk bayragi varken, digerinde avusturya bayragi vardir ;)
|
Keşke senin dediğin gibi olsa gerçekten öylemi ülkemiz gerçekten de senin bahsettiğin gibimiyiz. Ben başka ülkede yaşıyorum sanırım..
Alıntı:
|
_Yeniden_ Nickli Üyeden Alıntı
Kimse kendisini Türk hissetmek zorunda değildir, dolayısıyla bu ülke de yaşayan herkes Türk'tür diyemeyiz...
Önemli olan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıyım diyebilmek ve bundan rahatsızlık duymamaktır...
Bugün bizler birilerinin eline koz veriyoruz elbette...Sen kendini Türk hissetmek zorundasın diyerek, Kürt kardeşlerimizin pkk ya sempati duymalarına sebep olabiliyoruz mesela....
|
Senin görüşüne göre Türkiye İspanya laşmalı...