Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-23-2008, 14:13   #37
Kullanıcı Adı
By_ÇAKIR
Standart Genç Mandacılar
Alıntı:
DARCECİ Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
_Yeniden_ Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
DARCECİ Nickli Üyeden Alıntı
Görecegiz...Bu ülke haso aganın kepapçı dükkanı degil...Demokrasi adına ülke yıktırılmaz..
Bu ülke rütbesine güvenen 3-5 cuntacının hiç değil.....

Bu ülke bizim !!!

Benim atalarım ben dinimi rahatça yaşıyabileyim diye kanıyla suladılar bu toprakları...

Ama acı olanı şu ki; şimdi dinimi rahatça yaşamamı istemeyen sadece gavurlar değil, darbe aşkıyla yanıp tutuşanlar....

Senin darbe olmasını istemendeki tek sebep budur...Ak Parti'yi istemeyenler sadece demokratik çerçevede din özgürlüğü getiricek diye istemiyor...

Bari azıcık cesur olun ;)

ARKADAŞIN GELENEKSEL KURTARICISI DİN GENE DEVREYE GİRDİ EVET BUNU BEKLİYORDUM BENDE NE ZAMAN BU SÖZLERİ DUYACAGIM DİYE...
SEN DİNİNİ YAŞIYAMIYORSUN HA DEMEK VAY SENİN HALİNE ARKADAŞ SANA ÜZÜLÜYORUM..DİNİNİ YAŞIYAMIYORSAN DEMEKKİ İBADETİNİ YERİNE GETİRMİYORSUN CUMAYA GİDİYORSUNDA KAPIDAN İÇERİ İMAM MI ALMIYOR SENİ..SEN DİNİNİ ABD TANKININ YANINDA YAŞAYANLARDAN OLMAK İSTİYORSUN SANIRIM..GİT BİRAZ KİTAP OKU..DEVLETİNE MİLLETİNE SAHİP ÇIK..

Sende biraz tarih oku bakalım darbenin ülkeye ne faydası olmuştur kimler kazanmıştır kimler kaybetmiştir diye... Dikkatlice oku... 3-5 kişi orada eğleniken gençleri hapislere tıkadılar... Boş yere herkesin ahını aldılar...