Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-23-2008, 14:22   #47
Kullanıcı Adı
DARCECİ
Standart Genç Mandacılar
Alıntı:
_Yeniden_ Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
DARCECİ Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
_Yeniden_ Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
DARCECİ Nickli Üyeden Alıntı
Görecegiz...Bu ülke haso aganın kepapçı dükkanı degil...Demokrasi adına ülke yıktırılmaz..
Bu ülke rütbesine güvenen 3-5 cuntacının hiç değil.....

Bu ülke bizim !!!

Benim atalarım ben dinimi rahatça yaşıyabileyim diye kanıyla suladılar bu toprakları...

Ama acı olanı şu ki; şimdi dinimi rahatça yaşamamı istemeyen sadece gavurlar değil, darbe aşkıyla yanıp tutuşanlar....

Senin darbe olmasını istemendeki tek sebep budur...Ak Parti'yi istemeyenler sadece demokratik çerçevede din özgürlüğü getiricek diye istemiyor...

Bari azıcık cesur olun ;)

ARKADAŞIN GELENEKSEL KURTARICISI DİN GENE DEVREYE GİRDİ EVET BUNU BEKLİYORDUM BENDE NE ZAMAN BU SÖZLERİ DUYACAGIM DİYE...
SEN DİNİNİ YAŞIYAMIYORSUN HA DEMEK VAY SENİN HALİNE ARKADAŞ SANA ÜZÜLÜYORUM..DİNİNİ YAŞIYAMIYORSAN DEMEKKİ İBADETİNİ YERİNE GETİRMİYORSUN CUMAYA GİDİYORSUNDA KAPIDAN İÇERİ İMAM MI ALMIYOR SENİ..SEN DİNİNİ ABD TANKININ YANINDA YAŞAYANLARDAN OLMAK İSTİYORSUN SANIRIM..GİT BİRAZ KİTAP OKU..DEVLETİNE MİLLETİNE SAHİP ÇIK..
Bu ülkede siyasetin temeli dine dayanıyor...Sen kalkmış neler diyorsun...Dini siyasetten soyutlayamıyoruz...Sen başörtüsüne karşı olduğun için ona paralel bir siyasi ideolojiyi destekliyorsun, ben karşı olmadığım için bu isteğime cevap vericek siyasi partiyi destekliyorum...
Dinin siyaset üzerindeki görünmez etkisini, anlayabildin mi?
Anlamadıysan tekrar oku...

Benim dinim sadece cumaya git, ramazanda orucunu tut demiyor....Bunları rahatça yapabiliyoruz tabi ki...Ama benim dinim ayrıca örtünmeyi emrediyor...
Buna sokakta karışmıyorsunuz diye ballandıra ballandıra anlatmayın....
Ne anayasada yazıyor bu yasak, ne de hukukta ve insanhaklarında, demokrasi de açıklaması var...

Sana şunu söyliyim;

İran açıkları okutmuyor, bizim yasakçı zihniyette kapalıları okutmuyor... O yüzden hç çıkıpta İran şöyle İran böyle diye meydanlarda da bağırmayın...Al birini vur ötekine...İki tarafta insancıl değil...

Sana laf anlatabilmek için ne kitaplar devirdiğimi bilemezsin bay demokrasiden nasibini almamış :-X

Halkı kandırmanın en iyi yolu DİN sizde bu yolla iktidar oluyorsunuz bu demokrasilerde yoktur...Demokrasiyi çok iyi bilirim ama savunmam.Ben DARBECİ HAKANIM.
DARCECİ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla