Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-24-2008, 14:32   #5
Kullanıcı Adı
LoNeLiNeSS
Standart İsrail askerleri Batı Şeria'da öğrenci yurdu bastı
Alıntı:
susuz Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
LoNeLiNeSS Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
susuz Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
_Yeniden_ Nickli Üyeden Alıntı
İsrail ile Hamas anlaşmak zorunda kalıcak diye düşünüyorum...İsrail bu savaşa son vericek, Hamas ise İsrail'i siyasi olarak tanıyacak, belki de onun yönetiminde yaşamayı kabul edicek...
Yoksa bu kanlı savaş nereye kadar sürücek? :'(
Bence hiç öyle değil.

Hamas kabul etseydi çoktan ederdi.Bu kanlar 1946 yılından beri devam ediyor.Kabul etselerdi çoktan ederlerdi.
Hamas filistini kurtarmak için kurulmuş bir örğüttür.TERÖRİST DEĞİLDİR.bece filistini alana kadar devam edecek bu kavga...
HAni bir söz vardır dünyada en azimli kişiler filistinliler diye..
ABDULHAMİT SIRF BUNUN İÇİN BU KİŞİLERİ KUDÜSE YERLEŞTİRMİŞ:KUDÜSE SAHİP ÇIKMASI İÇİN !!!

Bu zülmün bitmesi için ilk başta Türkiye ve islam dünyasından destek verilmesi gerekiyor.ANcak üzülerek söylüyorum bizden ses yok ...
Bu zulmün bitmesi için Türkiye adımlar atmadı mı Hamas la görüşmedik mi.. İsrail Suriye masada görüşmelerde bulunmuyorlar mı.. Filistin e yardımlar gitmiyor mu.
Tartışmayayım diyorum.ancak yazma gereği duyuyorum inş. son olur..
Yardımın gitmesi ile alaka yok deniz feneri ihh cansuyu kimseyokmu vs yardım yapıyor.HÜkümet sadece izin veriyor.Bu birşey değil izin vermesin bide ....hükümetin icraatlarına bakarak filistinden çok israilden yanayız öyle görüyorum ben ve daha çok düşünür.Hamasla iletişimiz fala olmadı son yıllarda hiç olmadı zaten biz el fetihle görüştük.El fetihin kim olduğunu bilmeyen yok

Senin isteğin sanırım şu. El altından ve ya açıkca Hamas a silah yardımı mı yapalım.. İsrail e ambargo mu uygulayalım İsrail de zaten biz ambargo uygularsan batar çöker dimi... Türkiye devlet olarak bir şeyler yapmadı diyemessin.. STK ları bile oraya yönlendirmek bir şey yapmakdır TOBB un orda kuracağı sanayi bölgesini unutmayın...
LoNeLiNeSS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla