Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-25-2008, 12:25   #79
Kullanıcı Adı
kocturk
Standart Eger Ak Parti Kapatilirsa naparsiniz?
ya arkadaşlar size gülüyorum bu nasıl mbir körü körüne bağlılık bu yazdıklarımın bir tanesini örnek gösterebilirmisiniz
Hangisi yalan hangisi iftira tamam anladık akp ye gönülvermiş inandırılmış insanlarsınız benim akp nin tabanından en ufak bir riyakarlık veya samimiyetsizlik görmüyorum siz inanmış ve dini kimliğinizi yaşama ve özgürce ifade edecek tek partinin akp olduğunu düşünüyosunuz ama maalesef böyle değil ben akp nin tavanından son derece müzdaribim ben onlara inanmıyorum icraatleriyle söyledikleri tam ters bir rotada yadıklarımın yanlış olduğunu söylemişsiniz ben bir müslümanım türk milliyetçisiyim ancak bazı akp liler gibi en iyi müslüman olduğumu düşünmüyorum bunu yüce yaratıcı bilir ama şunu çok iyi biliyorum iftira büyük bir günahtır ve iftira atarak kul hakkınada tecavüz edeceğimi bildiğim için böyle bir hayasızlığ9ı kendime yediremem benim burda yazdıklarım iftira değil medy7ada basında ve gözümüzün önünde olan olaylardır bunları görmezden gelemem dilsiz şeytan olamam küçük bir araştırma yapın emin olun sizde bunları göreceksiniz
allaha emanet olun
kocturk isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla