35 1/2 NEDİR?
35 ½ Resmi olarak kanıtlanan ilk şikeyi yapmaktır
35½ Kendini bulunduğu şehirden soyutlayıp egzantrik birşey yapmış olduğunu düşünüp aslında yapmamaktır
35½ Çirkefliktir
35½ Sokakta üzerinde keseke atkısı dışında bir atkıyla gezen görünce 1 e 80 girişmektir
35 ½ Karşı taraftadır
35½ Ne idüğü belirsiz insanlar topluluğunun kendilerini bişey zannetmeleridir (çok sevdiğim karşıyakalı abilerim/kardeşlerim vardır onları sürekli doğru yola davet ederim )
35½ Kendini istanbul takımlarına karşı zanneder ama klüp başkanları istanbul klüplerine kul köle olmaktadır
35½ budur
Ben doğma büyüme İzmir / Bornovada yaşıyorum
Bir sene kesekenin kalesi diyebileceğimiz bir okulda Karşıyaka Lisesinde okudum ve ne mal olduklarını gözlerimle gördüm o sene içerisinde birçok maçlarına gittim olay insanlık boyutlarının ötesine geçiyor
Biz TAM 35 GÖZTEPELİYİZ BİZ İZMİRİZ İZMİR BİZİZ
TaM 35 Göztepeli Olmak Aşık Olmayı Öğrenmektir
TaM 35 Göztepeli Olmak Gece Yarılarına kadar yeni aldığın kıyafetler boya içinde kalana kadar pankart boyuyabilmektir
TaM 35 Göztepeli Olmak Her Ne olursa olsun Klübünün Lisanslı ürünlerini Klübün Mağzalarından almaktır
TaM 35 Göztepeli Olmak Klübü zor durumdayken Evini Satıp Klübe yardım yapmaktır
TaM 35 Göztepeli Olmak şehrini ve Ülkeni her durumda ve heryerde en iyi biçimde temsil edebilmektir
TaM 35 Göztepeli Olmak Farklı Bir Duygudur Kelimelerle Anlatmak Çok Zordur Anlatılmaz Yaşanır
TaM 35 Göztepeli Olmak Üzeri Meşale Kokmak En sevdiği Kıyafetlerde Sprey İzleri Olmasından Mutluluk Duymak ve Haftada bir Buluşmazsa Sevgilisini Ölecek Kadar Özlemektir :-X
|