Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-25-2008, 20:11   #64
Kullanıcı Adı
_Yeniden_
Standart Ak Parti giderse ben de giderim
Alıntı:
Müntesip Nickli Üyeden Alıntı
Laikçi oluverelim :-*
Açık görüşlü olması,fikirlerinin partiye paralel olması,farklı bir kesime hitap etmesi güzel şeyler ancak bu tarz kişiler kimsenin fikirlerini değiştiremez hele ki fanatik laikçilerin bu adamın dışarıda söylediği sözler içeride söylemesinden daha çok yankı yapar o sebeple gerek yok diye düşünüyorum.Ayrıca bir iki laf söyledi diye adamı partiye alacaksak liste de bayağı insan var ( condelezza rice'da teklif götürebiliriz )
Bence bu adama sıra gelene kadar birçok aydınımız var onları alalım ne dersiniz ?
Beni alın ... 8)

Laikçilikle ne ilgisi var ki bunun ? Ondan önce meclise girmeyi hak eden pek çok insan olabilir tabi...Hak etme açısından bakarsak öncelik sırası başkalarına verilebilir...
Biz istemiyor muyduk Merve Kavakçı'nın mecliste sesimizi duyurmasını...Engel oldular...
Şimdi biz de dinimiz İpekçi'nin cinsel tercihini kesinlikle yasaklıyor diye karşıyız diyoruz... Ama bu onun tercihi olduğu için günah onun günahıdır...
Önünü açıp, teklif götürmek, meclise girmesi bizleri Allah katında sorumlu kılmaz diye düşünüyorum...
Aksine o durumdaki birine bile değer vermek, yaradılanı yaradandan ötürü sevmek söz konusu...

O zaman incelenir ALLAH (c.c)'ın lanetlediği bir insanın siyasetle uğraşıp uğraşamayacağı dinen araştırılır...Peygamber Efendimiz (s.a.v) kaş almayı lanetlemiştir ancak mecliste kaşını almış pek çok Ak Parti'li bayan milletvekili mevcut...

Bu onun gibi birşey...
_Yeniden_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla