Arkadaşlar affınıza sığınarak bir durumu düzeltmek istiyorum. Gençlerbirliği'nden Engin Baytar henüz transfer edilebilmiş değil ve Engin'i listeden çıkarıyorum. Bu transfer kazası olayına bir mazeretim var tabi ki:
Bölümüze pek kimse uğramasa da ben haber eklerken o haberi mutlaka en az 1 kişi okuyacakmış gibi eklerim ve de seçici davranırım ayrıca asparagas haberleri de mümkün olduğunca ayıklıyorum veya asparagas olduklarını belirtiyorum.
14 Haziran 2008 günü ajanslara düşen bir habere göre Trabzonspor, Gençlerbirliği'nden Engin Baytar'la anlaşmıştı. Bu transfer haberi; haber61, haber7 gibi güvenilir kaynaklarda ve daha birçoık kaynakta yer aldı, ben de haliyle bu haberi eklemiş bulundum. Ancak daha sonra bu transfer bir türlü doğrulanamadı ve şüphelerim gittikçe arttı, sonunda anladım ki; böyle bir transfer henüz gerçekleşmemiş! Zaten, Engin imzaya da gelmedi :-)
Engin Baytar konusunda yanılanın sadece ben olmadığımı bu linke tıklayarak anlayabilirsiniz . http://www.google.com.tr/search?q=En...7da&hl=tr&sa=2