Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-10-2007, 02:44   #47
Kullanıcı Adı
Bîçâre
Standart AKP'nin Anketinde Saadet Sürprizi
D8 projesi nobele layık bir icraatti, şu an da (Türkiye hariç) bu 7 ülkeye bir göz atınız, hangi sorunlarla boğuştuklarını inceleyiniz.

Zina suçken kaç kişi bu suçtan yargılanıyordu? Bunda bir dayatma mı vardı? Şerri hükümlere göre ceza-i işlem olmadıkça ne farkeder? Bir 5 yıl öncesiyle mukayese ettiğinizde fark görebiliyor musunuz?

Ben başka konularda fark görüyorum, açılan cemaat/vakıf evlerinde, yurtlarında artış görüyorum. Bazı dini vecibeler eskiden (5 yıl önce) suç iken bugün hangi "cemaat evi/dergâhı baskını" haberi işitiyorsunuz?

"Osmanlı eserleri bakımsızlıktan yıkılıyor" İlber Ortaylı'nın (kendisi Topkapı Müzeleri müdürüdür) sırf Topkapı Sarayı'na 5 yılda yapılan yenileme çalışmalarını anlattığı yazılarına göz atınız. "Klisileri yıkalım" zihniyeti Mekke Fethinde Efendimiz (s.a.v.) tarafından doğru görülmedi, "saygı duy ki saygı göresin"..

Ahdamar Klisesi açıldı, gayette iyi oldu. O bölgeye gelen turist sayısında patlamalar yaşandı, ora açıldı diye kaç kişi Hristiyan olacak, ayin yapılmayan bir tarihi mekânın ne zararı dokunacak. Kendini 1 yılda amorti edecek, devamında bölgeye maddi kazanç sağlayacak bir projeyi misyonerlik faaliyeti olarak algılamak vicdan işi değildir.
Bîçâre isimli Üye şimdilik offline konumundadır