Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-10-2007, 03:12   #49
Kullanıcı Adı
Bîçâre
Standart AKP'nin Anketinde Saadet Sürprizi
"CenneT-GüLü" kardeşim klise açılmıyor, kaynağı dışardan alınarak restore ediliyor, gelirleri bölgeye aktarılıyor.

O joplanan kişiler arasında ben de vardım, yer Kocaeli değil Ankara'ydı bunu dahi Ak Parti'ye yükleme cûr'etini nerden buluyorsunuz muhterem kardeşim? D8 için kötü birşey söylemedim, sonuçlarından bahsettim Recai Kutan'ın yorumuda açıktır "siyonistler bu oluşumu hazmedemedi", bunun suçuda mı Ak Parti'nin? Arena gibi bir programda ayda bir yayınlanan programlara hürmet ederek Ak Parti'ye saldırmak yine boş bir kulaçtır. Yıkılan Kûr'an kursu kaçak bina idi, İstanbul'da 2005-2006 yıllarında kaç adet Kûr'an kursu, kaç adet yurt açıldı? Şu mevsimlerde camilerde çocuklara Kûr'an öğreten sayısız hanım ve erkek kardeşimiz nerde yetişiyor?

Ben Ak Parti savunacak posizyonda değilim, savunmaya ihtiyaç olmayan hususlar dile geldiği için "iftira" boyutundan tenzih ediyorum sizleri. Ak Parti'nin strateji hataları olmuştur bunları dile getirin, benimde tasvip etmediğim politik yanlışlar yapmışlardır bunları dile getirin.

Lâkin bunlar manevi olgular değildir, ben cemaat evlerinde kaldığımı, iki astsubay çocuğuna dini ders verdiğimi her yerde hürce söyleyebiliyorsam bu kazanımı borçlu olduğum bir irade vardır. Bİr taraf terör yoluyla, diğer taraf misyonerlik suçuyla yükleniyor Ak Parti'ye.. Allah aşkına cumhuriyet döneminde hangi zaman diliminde başbakan, TBMM başkanı, başbakan yardımcısı ve dışişleri bakanlarının eşleri başörtülü olmuştur?

Bu gibi eleştirilere tanık olduğumda keşke 6 okçuların, kurtçuların eline düşsekte "AK" kara belli olsa diyorum. Anadolu Üniversite'si 2006 yılında namaz hususu yüzünden bana disiplin cezası verdi, bu suçu Ak Parti'ye yüklemem mi gerekir, YÖK'ün kuyusunu kurutacakları desteklemem mi...

Vicdanı/insafı elden kaybetmeyelim, Allah rızası için...
Bîçâre isimli Üye şimdilik offline konumundadır