Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-28-2008, 15:37   #24
Kullanıcı Adı
parabol
Standart Eski hastalık yeniden hortladı Deniz Gezmiş Hüseyin ve Yusuf Çılgınlığı
Alıntı:
hakan_saraç Nickli Üyeden Alıntı
işte siz bazı şeyleri anlayamayacak kadar ot kafalısınız.kurtuluş savaşında solcular sağcılar sosyalistler milliyetçiler hep birlikte savaştılar.o günden sonra kim senin benim özgürlümüz için canını verdi.kim bu ülkede yapılanlara bu denli büyük bir başkaldırış yaptı şimdiki sizin devriniz kendi babasına bile hayırı olmayan egoist bir devir.sizin savunabildiğiniz sahteler sinsilesi ile anca kendinizi kandırırsınız.aranızda hiç kimse bu toplum için uğraşmışmı uğraştıysa bu ülke hortumlanırken neredeydiler.ben bile bile bizim için can verenlerden bahsediyorum.sizin gözünüzdeki perde çıkar perdesi yazıkki onu çıkartamıyorsunuz.ben sosyalist birisiyim ama Ak Parti için herkesten on kat daha çok çalışıyorum şu an zaten sosyalistlik kalmadı.bu görüşü şimdi savunanlar cepleri için savunuyorlar.ama bu ülke deniz gezmişlere mahirlere çok şey borçlu bunu sizin gibi şımarık züppe takımı anlamaz.sizin altınızdaki arabalarla kız tavlamaya gidin.ama size tavsiyem sağcıda olsanız denizlerin bu ülkeye neler kattığını bir araştırın orda sizin ne kadar zavallı oldunuzu farkedeceksiniz
bir sayfa yazı yazdım sana sonra durdum ve sildim e be parabol kaale alıp tartıştığın adama bak diye...söyleyecek sözü olmayıp eksik kalıp bu eksikliğini hakaretlerle tamamlayan bir insan....tartışılırmı böylesiyle dedim içimden....yazık be arkadaşım tartışma uslubundan pek nasıop alamamıssın...
parabol isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla