Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-29-2008, 13:06   #41
Kullanıcı Adı
islam
Standart Erbakan'a sahip çıkmanın kolay yolu
Berika kardeşime:
Önecelikle En çok imam hatip açan demirel kapayan Erbakan demişsin hata !! Erbakan dönemi 600 imam hatip 600 bin öğrenci ile imam hatiplerin gövde gösterisi yaptığı dönemdi. istersen kayıtlara bak 55 ve 56 hükümetleri malüm kararları sekiz yıllık kesintisiz eğitim denen saçma sapan sistemle imam hatipler kapanmaya başladı... Ayrıca imam hatiplere sen ben gitmezsek imam hatipler zeten kapanır bu da malüm birşey..

Ayrıca Erbakanlara Demireli Karşılaştırmışsın buna da yetmez gibi Demireli daha üstün tutar gibi olmuşsun buna yorumum yok bu senin vicdan muhasebendir.. herkesin görüşü olabilir..saygı duymaktan başka çare yok ama bence yanlışsın oda ayrı bir konu..

buda farklı bir mevzu AKP'nin aldığı oylar Erbakanın oyları diyen varmı bilmem ama ben söylemem Milli görüşün yüzde 16 oyu akp'de dönermi dönmez mi bilemem...Ama partiyi sayıca böldüğü aşikar...Erbakanın o konuşmaları Saadet partisini varlığı Akp 'yi merkze itmiştir bu da ayrı bir mevzu...Çünkü Saadet olmasa en uç akp olacaktı gözler onda olcakdı fakat şuan en yobaz irticaci SaadeT :-[ :-\ olduğu için Akp'ye fazla bir baskı gelmiyor yani saadetin varlığı Akp yarıyor ama ... Burası Türkiye yarın sabah kim nerde olur kim iktidar olur kim mapusta olu bilinmez... Şimdi Erbakan mapusta Ona göz yumanlarda bunu yaşar eminim...
Bir yanlış görürsen elinle düzelt, Elinle yapamıyorsan dilinle düzelt onuda yapamıyorsa kalbinle buğz et ama bu imamnın en zayıf mertebesidir...
saygılarımla.
islam isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla