Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-29-2008, 16:50   #12
Kullanıcı Adı
_Yeniden_
Standart Dayatmacı tehdit etti
Alıntı:
Hun_Yabgu Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
_Yeniden_ Nickli Üyeden Alıntı
Dünya artık kabullenmiş kapatma davalarıyla bir yere varılamayacağını...Hele birilerinin siyasi ideolojisine ters düşmesi sebebiyle kapatılmasının mantıklı bir açıklaması olmadığını...AB kapatma davalarını anti demokratik görüyor ve bunu ifade ediyor diye iç işlerimize karışıyor öyle mi?

Hristiyan haklarının genişletilmesi söz konusu olunca, müslüman çoğunluk bile yeterince hak sahibi değil diyince dış işleri bakanımız, o da yasakçı zihniyeti AB ye şikayet etmiş oluyor öyle mi?

Sizin kafa bu kadar basıyor işte ;)
Bu kafa basma lafını bana atıyorsan kesin elinde bunu ölçen bir alet olmalı.Paylaşmasını bilmiyorsan, bari satın aldığın yeri söylede bizde ölçelim kimin kafası basıyor yada basmıyor.
Ben Ak partinin kapatılması taraftarı olmadığımı iki üç kere belirttim bu forumda.İstersen sana ispat edebilir ve buraya aktarabilirim.
Eğer bunu bir yerli söyleseydi onaylardım.Fakat ısrarla belirtiyorum .Karşımda benim Ülkem için hiç bir zaman hayırlı şeyler düşünmeyecek olan birileri böyle şeyler söylerse ben ona asla ve de asla inanmam ve bu konuda bana ısrar etmeyin.
O zaman aklıma şöyle bir şey gelir.
Bu işte bir terslik var kardeş.
Sana diyecek olsaydım, ortaya yazmaz direk alıntı yapardım...Bu konu ile ilgili yazdığın yorumu okumadım bile...

Karşında senin ülken için hayırlı şeyler düşünmeyen birileri, kapatmalar yapılmamalıdır diyince yapılmalı algılayacağız, yapılmalı diyince yapılmamalı algılayacağız öyle mi? Çünkü onlar düşmanımız...O ak diyorsa karadır, kara diyorsa akdır yani...

Doğru bir tanedir kardeşim...Düşmanına göre doğrunu belirlemek ne kadar doğrudur? Kendi doğrularımızdan şaşmayalım ancak çevremizdekilerin de bu konulardaki düşüncelerine kulak kabartalım derim...
_Yeniden_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla