Eger Ak Parti Kapatilirsa naparsiniz?
Arkadaşım kocTürk yazdığın bütün maddelere de açıkca cevabımız var tabiki ne sizin gibi körü körüne inanıyoruz nede gözümüzde at gözlükleri takılı! Zaten ülkenin son 50 yılına baktığımızda en iyi Türkiye dönemi son 5 yılda yaşanmış olduğunu, hiç bişeye bağlı olmadığmızı ve hatta ilk defa bu kadar bağımsız olduğumuzu at gözlüğü takmayan, cahil olmayan insanların göreceğinden eminim...(ki bu cahilliğe kesinlikle okuma manasında söylemiyorum, okuyan fakat bilgilerini gerçekle bağdaştıramayan yobazların olduğunu biliyorum...)
Arkadaşlar yeter artık gerçekleri görün, görün ki MENFAATÇİLERİN merdiven basamağı olmayın sonra sizden prim sağlayıp sizide bi kibritle yakıverirler...
Eğer okumayı araştırmayı o kadar biliyosan kocTürk arkadaşım bu dediklerimi bi araştır bakalım ama belgeler istatistikler üzerinde olsun, etraftan duyduklarınla, kulaktan dolma laflarla değil gerçek belgelerle, kayıtlara dayanarak olsun bu suçlamaların acaba hangisinin arkasında durabileceksin gerçekleri görünce merak ediyorum doğrusu...
|