Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-29-2008, 20:09   #30
Kullanıcı Adı
ülkem
Standart Dayatmacı tehdit etti
Alıntı:
ENGİNEER Nickli Üyeden Alıntı
Bu ülkenin kurumlarıne neden güvenecekmişiz?

Kanaltürk'le yaptığı pislikler dökülen partiyi kapatmayan ama yüzde 47 lik partiyi kapatmaya çalışan yargıya mı yoksa 2 darbe 2 muhtıra 1 postmodern darbe yapan generallere mi güvenelim?

Kurumlar sizin işinize gelir şekilde hareket edince mi güvenilir oluyormuş...

Varya...10 cümle kuruyorsun 9 tanesi saçmalık 1 tanesi idare eder öyle bir durumdasın dostum..Sana özel değil hepiniz böylesiniz...

meclisde siyasetciler kiracıdır 4 sene icin gelir giderler degilmi?

Ben sana evimi kiraya verdim sartlarım var sen bu sartları yerine getirmedin ben seni o evden atma hakkım yokmu?

Mecliste milletvekili olmak icin yemin etmissin ama Sen Atatürk ilke ve inkilaplarına karsı odak noktası olmussun. Yaptıgın calısmalar Atatürk ün devletini yıkmak icin sizin dediginiz gibi üzüm yemek degil bagcıyı kovmak

irtica faaliyetleri senin zamanında cogalmıs özel yasalar cıkarmıssın fetullah icin erbakan icin bunları gören 1 yargı var ne yapsın senin onu yıkmanımı beklesin? Yoksa kanunlarla kendisine verilen olan hakkımı kulllansın?

tsk nin ic tüzügünde der tsk nın görevi bu ulkeyi ic ve dıs dusmanlara karsı korumaktır. izmir ordu komutanı General Tolon pasa resmen basbakana hain demistir. Kıbrıs konusunda bunları unutuyormusunuz?

Eger tsk nin yargının görevi Turkiye Cumhuriyetini korumaksa ve görevini yerine getiriyorsa burda sorun nerde?
ülkem isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla