Konu
:
Eger AK Parti Kapatilirsa naparsiniz?
Tekil Mesaj gösterimi
06-30-2008, 01:43
#
6
Kullanıcı Adı
Meftun
Eger Ak Parti Kapatilirsa naparsiniz?
Alıntı:
kocturk
Nickli Üyeden Alıntı
yoksulluk sence ne alemde insanlar hayatlarından çok memnunlarmı her gün onlarca dükkan kepenk kapatıyor sen bu ülkede hiç çiftçinin ve esnafın meydanlara indiğini gördünmü ben gördüm eğer görmediysen sen bu ülkede yaşamıyorsundur yada Ak Parti nin paylaştığı pastada seninde payın vardır.Ben o kadar çok insan tanıyorumki büyük şirket sahipleri bankalarda bol sıfırlı hesaplara sahip insanlar o kişiler hiçbir şekilde Ak Parti savunduğunu söylediği dindar kimliğiyle alakalı değil kesinliklede Ak Parti ye oy veren insanlar değil ama pastadan pay kapmak için son derece kaliteli Ak Parti yandaşı rollerindeler.
Bankalarda kaç yüzbin protestolu senet çek ve kredi mağduru insanların olduğundandamı haberin yok yolsuzlukla ilgili söyleyecek hiç bie şey yok zaten Recep Tayyip Erdoğan istanbul belediye başkanıyken hakkında açılan davaların olduğunu bilmiyomusun şu anda hiçbirinden yarğılanamıyor milletin vekili olduğu için dokunulmazlık zırhından faydalanıyor.haklısın aslında sadece uzanla uğraştı onun sebebinide bilmiyor değilsindir.
o kadar şey yazdım Ak Parti hakkında ancak sen sadece yolsuzluk ve yoksulluk maddesine takılmışsın onu sormuşsun yoksa diğer söylediklerime sende katılıyomusun
seni unutmuşum yoksa cevap verme zevkini kaçırmazdım :-X
ilk maddeler özellikle o kadar saçmaydı ki aradan bir madde alayım ispatlayabileceği birşey olsun inandırsın bakalım dedim ama nafile
görüyorum ki hala çiftçi şöyle halk böyle diyorsunuz...
evet ben meydanlara inen insanlar gördüm...
üçlü koalisyon zamanında yazarkasaları yerlere fırlatan insanlar gördüğüm meydanlar dün gibi hafızamda...tıpkı seçim zamanı ellibin kişilik mitinglerde meydanlara inen 'ak insanlar'ı gördüğüm gibi...
eğer senin pasta dediğin ekonomik istikrardan doğan huzur,refah,kalkınma seviyesi ise evet nemalanıyorum!
ve bunu sarsan dış dalgalanmalara müdahale edemesem de içerideki dalkavukların karşısında duracağım....
ve senin gibiler hamasetle konuşmaya devam ettiği müddetçe çocuklarıma göstereceğim...işte bunlar ülkenin ilerlemesini engellemeye çalıştılar diye ;)
Meftun
Açık Profil bilgileri
Meftun nickli üyeye özel mesaj gönderin
Meftun - Daha fazla Mesajını bul